cousinsuk' dan 10 pounda aldım ürünü. Paketleme son derece özenliydi ve nispeten hızlı bir şekilde elime ulaştı.
Ürün ölçüleri : 350mm x 250mm x 2mm, tabanı yapışkan değil ama düz zeminde kesinlikle kaymayacağını düşünüyorum (alt tabanının yapışkan olması istediğim bir özellik değildi zaten), yüzeyi ışığı yansıtmıyor, statik elektriklenmeye ve aşınmaya karşı dirençli olduğu yazıyor, bunlar elbette uzun süre kullanıp tecrübe edilmesi gereken özellikler. Bergeon çakması bir ürün değil ayrıca, fotoğrafta gördüğünüz gibi A*F Switzerland diye geçiyor. Bergeon'a göre belki bir olumsuz yanı renginin daha koyu yeşil olması, gözü zaman içinde daha çok yorar gibi geldi bana, bunu da tecrübe edip göreceğiz. Son olarak bunu ve buna benzer saatçi malzemelerini ofrei' den almanızı hiç önermem. Hem çok beklersiniz hem de ürün bedelinden daha çok kargo ödersiniz. Aslında en güzeli burada, Türkiye'de bulup almak. Keşke güzel memleketimde daha çok ürün çeşidi olsa..
İlgili arkadaşlar için farklı ve faydalı bir inceleme olmuştur umarım. Saygı ve hörmetler sunarım..