Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
evet *mlm çok zarif çok şık bir saat, model kodu= sarb065 . 6r15 mekanizması var fiyatıda 500$ ila 600$ civarında. bence visodate den daha alınası bir saat.
Seiko skx007j özellikle bu (presidential) bileklikle çok şık duruyor, oyster tipi bileklik ise 2.tercih olabilir zira o da şık duruyor, gel gelelim bu presidential bilekliklik ile beni benden alıyor. Seiko Marinemaster tadında ama 1/10 fiyatında latif bir saat
Bu kordona bende bayılıyorum. Yanılmıyorsam Japon pazarı için üretilen modellerde kullanılan kordon bu (Hatalıysam 05.....). Uluslar arası pazar için oyster tarzı kordon kullanılmış ki Rolex Datejust haricinde hiçbir saate yakıştırabilmiş değilim henüz. Programıma göre alacağım 3.saat bu olacak inşallah
Bu bilezik cok güzelmiş gercekten, ismini de yeni öğrendim, presidental.. Buna benzer jubilee idi sanırım, bir bilenzik türü daha vardı Mucadeleci güzel saat, alalım