TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Sports Sea Urchin Alımı İçin Yardım

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko 5 Sports Sea Urchin Alımı İçin Yardım

Mesaj SeRxx » 16 Oca 2012, 00:02

Kalite farkı var mı acaba?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Baran » 16 Oca 2012, 00:40

Biraz önce sahibinden incelerken bircok seiko satmış getirmiş pazarlamış bir satıcı buldum yapılan yorumlar cok sayıda ve herkez memnundu.Aradım görüştüm bana seiko 5 sports diver modelini getireceğini siparişi bugun vereceğini 15 gun sonrada elimde olacağını söledi.Ödemeyi almadı.kargo takip no vs herseyını bana gönderecekmiş.Şİmdi bana gelen saatin 2.elmi sıfırmı olduğunu nasıl anlayabilirim? 350tl ye anlaştık ya 100 liraya 2.elini alıp gönderirse bana sıfır diye?
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj fsinan » 18 Oca 2012, 22:43

serxx yazdı:
fsinan yazdı:Arkadaşlar paypal ile alışveriş yapmanın hiçbir riski yok, siz onaylamadan ödemeyi satıcı alamaz. Stres yapmayın.

Paypal'ın sistemi Gittigidiyor ve Sahibinden.com(GET)'un sistemiyle aynı değil.. Ödemeyi yapınca paranız satıcıya direkt aktarılır. Satıcıyla sorun yaşadığınız zaman haklılığınızı ispatlarsanız Paypal size paranızı iade eder(yaptığınız alışverişde %3 komisyon da alır)... Alışveriş yaparken bunu göz önünde bulundurun, mümkün olduğunca feedback'ı sağlam satıcılardan alışveriş yapın.

Ben paypal'den alışveriş yaptım da sattım da. Alıcının onayı olmadan para aktarılmıyor, hatta yeni satıcılar yahut sık sık satış yapmayanlar yahut repitasyonu düşük satıcılar için para 45 güne kadar da tutuluyor paypal tarafından.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Archimed » 19 Oca 2012, 14:02

Baran, bence sahibinden.com'daki satıcılardan saat alırken dikkatli ol. Bazı satıcılarla ilgili çok olumlu yorumlar var. Ancak yorum yapan alıcılar genelde saatten veya aldıkları üründen fazla anlayan tüketici değiller. O yüzden gelen ürün replika da olsa aldıkları mal gözlerine hoş görünüyorsa olumlu yorum yapıyorlar. Bu durumu göz önüne almanı öneririm.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Hsnmrycl » 19 Oca 2012, 21:43

baran, ebay gibi bir nimet varken sahibinden.com ile uğraşmana gerek yok bence. dabrands gibi memnuniyet yüzdesi yüksek satıcılardan çekinmene gerek yok. hatta paypal ile alacaksan hiçbir satıcıdan çekinmene gerek yok. paypalın alıcı dostu olduğunu düşünüyorum. bence kesinlikle endişelenme ve alışverişini yap. bu snzf17'yi canlı canlı bir görüp kolumda deneyebilsem ben de almayı düşünüyorum. ama türkiyeye getirilmiyor sanırım. en azından ankarada bulamadım.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj Baran » 20 Oca 2012, 16:37

Yanlış olmasın biara Aydın saatin vitrininde vardı hatta rolexe benziyor diye dikkatimi cekmişti fakat o anda başka bir saat almakla mesgul olduğumdan dogrusu fiyatı düşük dandik bişeydir cahilliğiyle ilgilenmemiştim.Şİmdide bakıyorum bulamıyorum :) Bu arada saat almaktan vazgectim onun yerine burda aslan saatten orient aldım ilgililer ve saat gercekten şahane.Seiko5 sıkıntısı cekenlere ilac olur gibime geliyor
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj ozkankut » 05 Şub 2012, 14:54

Baran öncelikle saati kimden alacağın ve nasıl aldığın önemli tabii.
Bazı konularda haklı olarak tereddüt yaşamış olabilirsin. Günümüzde online ticarette maalesef kötü tecrübeler ile karşılaşmak ta mümkün. Bu yüzden kimin kime inanacağı konusu hep içimizde "hatalı ve acele verilmiş karar " ile pişmanlık olarak kalacaktır..Sahibindende ve diğer sitelerde yapacağın alışverişlerde satıcının Referanslarına bakarak hareket etmek çok önemli olduğu gibi satıcıyı da yanlış yorumlamamak açısından Net bir bilgi almak ta gerekir.
Aldığın saati güle güle kullan , Hayırlı olsun.
Kullanıcı avatarı
ozkankut

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners