TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zenith Cep Saatimin Maddi Değeri

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Zenith Cep Saatimin Maddi Değeri

Mesaj Bond » 13 Eyl 2011, 13:22

Rica ederim. Daha değerlide olabilir, bu konuda forumda çok daha bilgili kişiler mevcut ama her an burada olmuyorlar. Görmeleri halinde belki onlarda cevap verebilir. Kondisyonda çok önemli bir kriter olduğu için tam belli etmese de fotoğraf görülmesi önemli diye düşünüyorum. Elbette ortada çok acil bir ihtiyaç bulunmuyorsa dede'den kalan bir hatıranın satılmasının pek öncelikli değildir diyebilirim.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj buTa » 13 Eyl 2011, 15:55

Açıkcası pek kuullanamadigim için bir yerlerde duruyor. Elbette satma niyetinde değilim ancak acil bir durum olursa da degerini bilmemde fayda var , bu arada ilginiz için teşekkürler. Site yoneticisi oldugunuzu yeni farkettim , saat arastirirken bu güzel forumu farkettim, emeginize sağlık . Saat konusunda iyi bir biginiz olduğunu düşünerek, ortalama 2500-3000 tl degerinde ,otomatik, tercihen İsviçre,43 mm ya da daha büyük ,kronolu ya da kısmen iskelet görünümlü bir saat bulabilirmiyim (tissot hariç) sizin ve forumda ki arkadaşların önerileri olursa sevinirim. Bu forum sayesinde Baume et Mercier i keşfettim ama fiyatlarına ulaşamadım elimdeki butce bu marka icin yeterlimidir
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj ErsinGS » 15 Oca 2012, 20:24

evidence yazdı:Açıkcası pek kuullanamadigim için bir yerlerde duruyor. Elbette satma niyetinde değilim ancak acil bir durum olursa da degerini bilmemde fayda var , bu arada ilginiz için teşekkürler. Site yoneticisi oldugunuzu yeni farkettim , saat arastirirken bu güzel forumu farkettim, emeginize sağlık . Saat konusunda iyi bir biginiz olduğunu düşünerek, ortalama 2500-3000 tl degerinde ,otomatik, tercihen İsviçre,43 mm ya da daha büyük ,kronolu ya da kısmen iskelet görünümlü bir saat bulabilirmiyim (tissot hariç) sizin ve forumda ki arkadaşların önerileri olursa sevinirim. Bu forum sayesinde Baume et Mercier i keşfettim ama fiyatlarına ulaşamadım elimdeki butce bu marka icin yeterlimidir

Merhaba
Son zamanlardaki kur artışlarından sonra belki biraz daha artış oldu ama yinede
istediğiniz özellikteki saati bulabilirsiniz zannedersem. Forumdaki ikinci el satışlarına bakın.
Bu arada Rus saatlerinede bakın bence. Zaman tutuşlarıda iyi, f/p oranıda...
Selamlar.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj buTa » 15 Oca 2012, 22:59

ersinbulun teşekkür ederim ilginiz için. Bu mesajlar , foruma ilk üye olduğum zaman yazdığım mesajlar. Bu süre içerisinde Oris marka bir saat aldım, şimde de başka saat arayışındayım. Nereden nereye geldiğimi de hatırlattığınız için tekrar teşekkür ederim. iyi akşamlar... (Ne acemi imişim. Bond'a saat konusunda bilgili olduğunu düşündüğümü bile yazmışım. :D )
Not: Bu forum insanı azdırıyor. :D
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj asymptote » 15 Oca 2012, 23:19

Dede yadigarı Zenith Cep saatin ne durumda evidence? Oris'le kol kola çekilmiş fotoğraflarını görmek isteriz, burada paylaş bizimle.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj buTa » 16 Oca 2012, 00:41

Resim
Çok yan yana olmasada elimde bu fotoğraf vardı Asymptote. ;)
cep saatin camı yok maalesef. Bir ara Oris'le de çekerim fotoları. :)
Kullanıcı avatarı
buTa

Zenith Cep Saatimin Maddi Değeri

Mesaj mlm » 16 Oca 2012, 00:43

Zenith harika görünüyor Evidence :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 16 Oca 2012, 00:46

Çok güzel bir cep saati.. :thumbup: Kronometrik hassasiyeti nasıl evidence, zaman tutuşunu ölçtün mü?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners