TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot T-Sport PRS516 Öneri ve Alternatif Model Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot T-Sport PRS516 Öneri ve Alternatif Model Tavsiyesi

Mesaj Hitsugaya » 15 Oca 2012, 16:13

Yeni bir saat almak istiyorum yaptıgım araştırmalara göre Tissos prs516 nın bir modelini beğendim ama bu bütçeye uygun başka bir saat tavsiyeniz varsa değerlendirmek istiyorum . Önerilerinizi bekliyorum .

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=32013&product=Tissot-T044.430.21.051.00
Kullanıcı avatarı
Hitsugaya

Re: Saat Öneri

Mesaj whiskey » 15 Oca 2012, 16:41

Bence gayet şık ve kaliteli bir saat. Hemde yüzde 20 indirimde. Diğer marka/modeller için, kriterlerinizi belirlerseniz, size daha çok yardımcı olabiliriz. Birde şu adreste; http://www.hediyesaati.com/urundetaylari.php?uid=18221/model=tissot-t044-430-21-051-00 fiyatı biraz daha düşük. Fakat ne kadar güvenilir bir site hiç bir fikrim yok.
En son whiskey tarafından 15 Oca 2012, 16:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
whiskey

Re: Saat Öneri

Mesaj drk » 15 Oca 2012, 16:49

%20 indirime aldanmamak gerek. Gidin saatçiye, dokunarak, bileğinizde deneyerek, çayınızı, kahvenizi içerek, sohbet ederek, giderken el sıkışarak, mağazadan çıkınca kolunuza bakıp gülümseyip, sevinerek, gerçek bir alışveriş yapın ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Tissot T-Sport Öneri ve Alternatif Model Tavsiyesi

Mesaj SeRxx » 15 Oca 2012, 20:40

Bu bütçe için çok uygun bir saat sizi pişman etmez.. Drk'un dediği gibi kesinlikle gidip iyi bir pazarlıkla alın...

Bu modelin mavi kadranlısının incelemesi :arrow: viewtopic.php?f=13&t=7395#axzz1jY8vaNg0
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Drago » 15 Oca 2012, 21:40

Bu saat gerçekte buraya koyduğunuz foto dan çok daha iyi... Gider saatçide incelerseniz zaten alır çıkarsınız :champ:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj Hitsugaya » 17 Oca 2012, 15:56

serxx yazdı:Bu bütçe için çok uygun bir saat sizi pişman etmez.. Drk'un dediği gibi kesinlikle gidip iyi bir pazarlıkla alın...

Bu modelin mavi kadranlısının incelemesi :arrow: viewtopic.php?f=13&t=7395#axzz1jY8vaNg0

Açıkcası mavi kadrana pek içim ısınmadı . :)

Bence gayet şık ve kaliteli bir saat. Hemde yüzde 20 indirimde. Diğer marka/modeller için, kriterlerinizi belirlerseniz, size daha çok yardımcı olabiliriz. Birde şu adreste; http://www.hediyesaati.com/urundetaylar ... -21-051-00 fiyatı biraz daha düşük. Fakat ne kadar güvenilir bir site hiç bir fikrim yok.

Read more: viewtopic.php?f=62&t=7403#ixzz1jivXAcgO

Farklı modeller söylememi istemişsiniz fakat açıkcası benim saat mekanizmaları hakkında iyi bir bilgim yok onun için ayrıntılı bir araştırma yapamadım bundan dolayı görüşlerinizi almak istedim zaten .
Kullanıcı avatarı
Hitsugaya

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 37 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners