TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Pırlant'ın Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavrı

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Pırlant'ın Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavrı

Mesaj fsinan » 13 Oca 2012, 16:23

Ben saat alırken vitrinden almak istemiyorum, istisnasız vitrindeki her saat çizik oluyor. Söylüyorum, alacağım ama distribütörden getirteceksiniz diye, biraz obsesifim, ama napıyım? :lol:
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj herofb » 13 Oca 2012, 18:14

dismira yazdı:Emre08 Pırlant kurumsal bir firma bir mağazasında yaşanan personel hatasından dolayı firmayı gereksiz yorumlara sokmanız hata bence ,bir sorununuz var ise bunu yetkili kişilerle paylaşırsanız yardımcı olucaklardır. www.pirlant.com Merkez bursayı arayıp şikayetinizi belirtmeniz daha uygun.

muhtemelen pırlant yetkilisisiniz ama daha önce firmayı ne kadar övdüğümüzü bilmeden ya da en azından bun konuyu bile tam olarak okumadan yorum yapmanız çok yanlış çünkü defalarca belirtilmiş amaç firmayı kötülemek değil ama dikkat etmek gerekir diye
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Archimed » 13 Oca 2012, 18:33

Binlerde lira para verip saat alırken eğer personel kafasına göre davranıyorsa bu kabul edilmez bir yaklaşımdır, firma personelini satış konusunda eğitmemiştir. Pek çok perakendeci satış elemanlarını işe aldıktan sonra ya merkezde kısa bir eğitim verir, veya mağaza sorumlusu/reyon şefleri yeni elemanı eğitir.

Pırlant bildiğim kadarıyla oldukça kaliteli ve pahalı saatler satıyor. Saat alırken asıl amacımız saati öğrenmek değil; kolumuzde güzel ve şık bir aksesuar taşımaktır. Eğer ben tüketiciden ikinci el saat alsam kutuyu, sertifikayı fazla düşünmeyebilirim; bunların yıpranmış, kaybolmuş olma ihtimali yüksektir. Ama basit bir amacın yanı sıra büyük bir arzuyla ciddi bütçeler bağladığımız saatleri alırken de ona göre eksiksiz bir şekilde ve düzgün bir muamele görerek almayı tercih ederim.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj SeRxx » 13 Oca 2012, 18:43

'' Memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetinizi bize bildirin '' demek istediniz heralde ... Art niyet ve karalama olmadığı sürece şikayetlerin foruma yazılmasında hiçbir sıkıntı yok.. Umarım Pırlant yetkilisi değilsinizdir ; çünkü bu mesajınız bile Pırlant için bir eksi olur..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Drago » 13 Oca 2012, 19:27

serxx yazdı:'' Memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetinizi bize bildirin '' demek istediniz heralde ... Art niyet ve karalama olmadığı sürece şikayetlerin foruma yazılmasında hiçbir sıkıntı yok.. Umarım Pırlant yetkilisi değilsinizdir ; çünkü bu mesajınız bile Pırlant için bir eksi olur..

+1
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj dismira » 16 Oca 2012, 21:50

Ben yetkili değilim sadece kendi fikrimi belirttim , benim buradaki anlatmak istediğim durum eleştiriye her firma açık olmalıdır ve kişilerde öyle ama bir sorunun var ve bu sorunu gerekli yerlere kişilere paylaşır ve ilgi alamaz sorununuzu cözememişlerse ozaman farklı .
Kullanıcı avatarı
dismira

Mesaj 2fast4u » 17 Oca 2012, 12:06

eskı bır konunun bu kadar uzatılmasıda ılgınc ben pırlant ın kutu tavrından cok son zamanlarda yaptıgı %50 ındırımlerı daha fazla etık dısı buluyorum.sen marka ımajı oturtacaksan aynı urunun 80 çeşit fıyatının olmayacağını bıleceksın.Yoksa dıger saatçi zıncır mağazalardan farkın kalmaz.Benım kafamdakı orıs ımajı Tr'de bu nedenle hep eksıye gıtmekte.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj dismira » 17 Oca 2012, 13:34

hangi modelleri %50 orisin ?
Kullanıcı avatarı
dismira

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 219 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners