TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Pırlant'ın Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavrı

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Pırlant'ın Saat Kutusu Konusundaki Enteresan Tavrı

Mesaj nbmc » 18 Eyl 2011, 17:27

NickyNick yazdı:nbmc foruma hoşgeldiniz :champ:

Uzun zaman önceki sorunla neden bu ilgilendiğinizi öğrenebilir miyiz?

Hoşbuldum, teşekkürler.

Tabii anlatayım. Eğer fikrimi değiştirmezsem bir iki hafta içinde Oris Diver Date sahibi olmayı düşünüyorum. Malum ya Tevfik Aydın ya da Pırlant. Henüz gidip pazarlık yapmışlığım yok ama bu başlık altındaki ilk mesajı okuyunca yarı yarıya kafamdan Pırlant markasını sildim diyebilirim.

Kim saate nekadar para verebilir bilmem ama 1600 - 1800 TL bence düşük bir rakam değil. Bu rakamlarla yapılmış alışverisde de "saati al çık işte" uslubu bence hiç hoş değil. Yakıştıramadım ve merak ettim.
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj cenk » 18 Eyl 2011, 19:48

nbmc yazdı:
NickyNick yazdı:nbmc foruma hoşgeldiniz :champ:

Uzun zaman önceki sorunla neden bu ilgilendiğinizi öğrenebilir miyiz?

Hoşbuldum, teşekkürler.

Tabii anlatayım. Eğer fikrimi değiştirmezsem bir iki hafta içinde Oris Diver Date sahibi olmayı düşünüyorum. Malum ya Tevfik Aydın ya da Pırlant. Henüz gidip pazarlık yapmışlığım yok ama bu başlık altındaki ilk mesajı okuyunca yarı yarıya kafamdan Pırlant markasını sildim diyebilirim.

Kim saate nekadar para verebilir bilmem ama 1600 - 1800 TL bence düşük bir rakam değil. Bu rakamlarla yapılmış alışverisde de "saati al çık işte" uslubu bence hiç hoş değil. Yakıştıramadım ve merak ettim.

hocam bir olay oldu diye hemen silmemek lazım ben diver orisimi alırken magazada daha saati almadan kutusunu göstermişlerdi :D nerden daha iyi fiyat alıyorsanız orayı tercih edin ve eski tarz dalgıç kaskı şeklindeki kutunuzu almayı unutmayın :D
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj Clk » 18 Eyl 2011, 20:15

Bence de yasanan olaylarin bilgilendirme amacli aktarilmasi "KARALAMA KAMPANYASI" seklinde algilanmamalidir. Sonucta talihsiz bir sekilde yasanan bu olayin Pirlant'in isleme prensipleri ile uyusmadigina adim gibi eminim.

Dolayisi ile bir hata büyük bir firmayi "Akildan Silme" nedeni olmamali. Yeni saatine ulastiktan sonra bizler ile paylasirsin umarim ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 18 Eyl 2011, 20:37

Bu kutu olayı basına gelen ve bu konuya yazanlardan biri de benim , bu olaydan sonra kendime 2 baskalrina da 3-4 adet olmak üzere toplam 5-6 oris alışveriş inin hepsini pirlanttan yaptım ve yakın zamanda saat almayacak olsamda mutlaka ayda 1 kerede olsa mağazalara gidip yeni gelen saatlere bakarım ve kahvemi icerim

Yalnızca alacağınız saatin özel bir kutusu olup olmasından emin olup ve alırken bunu kontrol etmeniz yeterli
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Emre » 19 Eyl 2011, 03:51

Zaten gerekli aciklama yapilmis ama konuyu acan olarak ben de biseyler eklemek istiyorum. Herkesin de bahsettigi gibi Pirlant magazalari saatinizi Isvicre'de aldiginiz gibi size teslim edebilir ama saatinizi. Benim dikkat cekmek istedigim husus, saati alirken butun icerigi ile alma konusunda dikkatli olmanizdi. Tabiri caizse bu tur islerde biraz pimpirikli olmak bi cok hatanin, dikkatsizligin onune gecebiliyor.

Burada yazacagim kisimlar ise Pirlant'tan tamamen bagimsizdir.

- Saatinizi teslim alirken paket icerigini, ozellikle de (varsa) garanti kartini inceleyin ve garanti kartinda magaza kasesi olduguna emin olun.

- Saatinizi incelerken hangi saati alirsaniz alin saticiya size dikkat etmeniz gereken hususlari anlatmasini isteyin. En iyi bildiginiz mekanizma bile olsa bunu yapmakta fayda var cunku mesela bazi saatlerde aksam 9'dan gece bilmem kaca kadar olan surecte tarihi ayarlamak iyi gelmiyor saate. Bunun gibi bilgileri ogrenmekte fayda var, ha satici veremiyosa o zaman da bunu size soylemedigi icin kusurlu olmus oluyor

- Saatinizin kasasini ozenle inceleyin, camda, varsa arka kisimdaki camda ve kasada cizikler olup olmadigina bakin. Malesef bazi teshir urunleri istemeden de olsa cizilip zarar gorebiliyor. Bu cizikleri aman ne olacak diye gecistirmeyin cunku siz saati hic takmasaniz bile, saatiniz o cizikler yuzunden deger kaybina ugramis olacak.

- Faturanizi sakin kaybetmeyin, saat kutusunun icine koymak en guzel cozum.

- Ufak bi kolaylik, saati aldiginiz saatciden bir de kartvizit edinmek guzel oluyor. Onu da saat kutusunda saklayin, bazen saatcilerde birbirinden farkli numarali 2-3 ayri telefon oluyor, ihtiyaciniz oldugu zaman kime ulasmak istiyorsaniz ona ulasirsiniz.

Simdi diyeceksiniz ki kardesim alt tarafi bi saat aliyosun, ama malesef oyle degil. Sirketinize piyasadaki dandik bi araci alirken bile ustasina kadar goturuyor, kaza kayitlarina kadar cikartiyorsaniz, bahsettigimiz fiyatlarda alacaginiz saatler icin de ayni hassasiyeti gostermeniz gayet mantikli.

Simdiden hayirli olsun :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj dismira » 13 Oca 2012, 13:23

Emre08 Pırlant kurumsal bir firma bir mağazasında yaşanan personel hatasından dolayı firmayı gereksiz yorumlara sokmanız hata bence ,bir sorununuz var ise bunu yetkili kişilerle paylaşırsanız yardımcı olucaklardır. www.pirlant.com Merkez bursayı arayıp şikayetinizi belirtmeniz daha uygun.
Kullanıcı avatarı
dismira

Mesaj bozok » 13 Oca 2012, 13:44

burdaki tek hata pırlantındır burda herşey paylaşılmalıdır !!
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj Drago » 13 Oca 2012, 15:33

dismira yazdı:Emre08 Pırlant kurumsal bir firma bir mağazasında yaşanan personel hatasından dolayı firmayı gereksiz yorumlara sokmanız hata bence ,bir sorununuz var ise bunu yetkili kişilerle paylaşırsanız yardımcı olucaklardır. www.pirlant.com Merkez bursayı arayıp şikayetinizi belirtmeniz daha uygun.

Ne o hayrola burada da mı sansür ? :roll:
Kullanıcı avatarı
Drago

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: HknDrsn, sphinx ve 157 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners