TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

UPS Kargodan Gelen Paketleri Açabiliyor muyuz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: UPS Kargodan Gelen Paketleri Açabiliyor muyuz?

Mesaj tagci34 » 24 Ara 2009, 22:06

alltomatic yazdı:saatleri aldım yeşil olan ve orient sorunsuz yeşil epey tozlanmıştı ama mavi kullanılmış çizikler var arkasında o kadar belli etmiyorlar ama keşke sözlerinde dursalardı yine de ben ödemeyi yaptım.sanki bu fiyata alıyorsun al kullan sesini çıkarma gibi oldu.ben de öyle yaptım.şunu yapmalarını isterdim bakın mavide biraz çizik var ama kullanımdan dolayı degil gönderelimmi.ama ben saatleri sevdim.birdaha bu fiyata alamam diye göndermedim.şunu sorucaktım o çizikler geçermi bunun bir yolu varmı.birde kollar vidalı oldugu için açtıgım zaman sanki kırılacakmış gibi bir hisse kapılıyorum.bu saat kolları sağlammı.ya da kırılırsa yaptırabilirmiyiz?

Vidalı olanlar o hissi verir merak etmeyin birşey olmaz :) Hatta su geçirmemezlik bakımından avantajlıdır bile ..
Zamana paha biçemeyiz ...
Kullanıcı avatarı
tagci34

Mesaj alltomatic » 24 Ara 2009, 22:46

teşekkürler. tag_ci_34.iyi sağlammış.zamanla alışırız elbet.su konusunda iyi ama bu saatlerin yedek kordonları varmıdır acaba?nereden temin edebilirim?zamanla aşınacaktır.bir de bu tür saatler kullanılmasa (belli bir süre)bozulurmu?yoksa arada bir çalıştırmak mı lazım?
Kullanıcı avatarı
alltomatic

Mesaj tagci34 » 24 Ara 2009, 22:56

Ara ara çalıştırsanız fena olmaz bana göre ama çalıştırmasanızda bozulur anlamına gelmez tabiikide .Belki çook ilerde bakım gerekebilir .Kordon mevzusuna gelincede bunu konuşmak çok erken ama bayiilerden getirttirebilme şansınız yüksek .Her ne olursa olsun Türkiye de bir dünya ülkesi . Istediğimiz ürüne sahip olabiliyoruz artık
Zamana paha biçemeyiz ...
Kullanıcı avatarı
tagci34

Mesaj alltomatic » 25 Ara 2009, 13:47

teşekkürler tag_ci_34 .bende oyle yapıcam ara ara çalıştırmak iyi olur.
Kullanıcı avatarı
alltomatic

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: onurkoseoglu ve 207 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners