TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mekanik Masa Saati

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Mekanik Masa Saati

Mesaj Thevenin » 12 Oca 2012, 18:55

Sinatra reyizli standli muzik kutusu al/yaptir bence herojd. Ofise gel koldan cikar dik kutuya iste masa saati beyler :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj herofb » 12 Oca 2012, 20:38

Sinatra reyini iyi aklıma getirdin aslında bende bir stand falan düşünüyordum ama evde bir tane otomatik Oscar var onun icin :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Frax » 12 Oca 2012, 21:11

Ben 100 TL civarına güzel bir dijital saatin masada daha şık duracağı kanısındayım :thumbup:

herojd11 yazdı:Sinatra reyini iyi aklıma getirdin aslında bende bir stand falan düşünüyordum ama evde bir tane otomatik Oscar var onun icin :)

Oscar'da mı var :D Pırlant "Özel Müşteri" plaketi yaptırıp takdim etmeli bence artık :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 12 Oca 2012, 21:15

Zamanında alınmış gençlik hatası diyelim Frax :)

Aslında doğur diyorsun dediğinden anladığım ya cok düzgün mekanik al ya da Digital degil mı ?
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mucadeleci » 12 Oca 2012, 21:29

Resim
Resim
Resim

*herojd11 bu saat nasıl beğendin mi :?: :) şaka bir yana bende bu saati hangi başlığa eklesemde fikir alsam diyordum. bu saatin benim için hikayesi şu, dün bir arkadaşımın atölyesine gittim sohbet ederken dolabın üzerinde bu saati gördüm. dedim nerden geldi bu. valla bir arkadaşımındı bana verdi seviyorum eskileri diye dedi. bende bunu bir ustama göstereyim ver dedim. tamam dedim. hasan usta ya götürdüm o da -ben bunu tamir ederim ama parçasını bulamam, çok uğraştırır parçası v.s. burada çok zor, istanbulda olsaydık belki parçası denk gelirdi ama burada boşuna yaparım diyerek sizi bekletmiyeyim dedi. bende buradaki ustalar görseler belki bir fikir verebilirler yapılabilecek birşey varsa dedim. eğer olursa arkadaşım bunu evinin baş köşesinde ölene kadar kullanır. ALLAH gecinden versin. saatin markasını bilemedim. kadranın üst kısmına doğru sağında ve solunda Türk bayrağı var. bu bayrakların ortasına denk gelecek bir mizampajda musevi yıldızının içinde bir B harfi var ki, zannımca markası B harfi ile başlıyor. bilenler varsa Dodge otomobil fabrikasının ilk logosuda böyledir, bir musevi yıldızının ortasında DB harfleri ve altında Dodge Brothers yazısı vardır. *herojd11 sanada bunun kadar eski olmasada bu tarz çalışan bir ikinci el saat tavsiye ederim.

Not: ustalarımız olumlu olumsuz fikir beyan ederse sevinirim :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Thevenin » 12 Oca 2012, 21:31

herojd11 yazdı:Aslında doğru diyorsun dediğinden anladığım ya cok düzgün mekanik al ya da Digital degil mı ?

Herojd bence tamamen dijital de dusunme, mekanik de. Mekanik olsun veya pilli olsun, analoglar da gayet munis, misal ornek teskil edecek her elemaniyla ibretlik bir masa :D :arrow:

Razz yazdı:Razz's new toy; Retro Desk Clock and a view to his desktop ;)

Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj mucadeleci » 12 Oca 2012, 21:35

*Thevenin bu çok güzel. Alarmlı bunlar dimi?
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj herofb » 12 Oca 2012, 22:39

Ben iste sag arkadaki gibi bir sey bakıyorum :) razz yetiş
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 105 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners