Thevenin yazdı:Bond yazdı:Bu arada Thevenin beni yanılttı mekanizma ETA bazlı krono modülü değilmiş.
Ben Signor Merino'nun yalancisiyim beyler. Bu ne len dun Frax'a bugun bize, daha guvenmem bu Jorge'ye
Jorge Merino yazdı:Base is an ETA, but the module is theirs
Bu arada ben mekanizmayi incelemedigimden, ovmedigim gibi yermedim de, sadece az bildigim Fortis fiyat kategorisinin disinda kaldigini gordugumden ona vurguda bulundum. Ote yandan tasarimini da ic acici bulmadim, halen >$20k sinifinda bulunarak cCc Fortis cCc seklinde havada kapisilacagini ongoremiyorum beyler

Fortis alarm kalibre serileri in-house olarak geçiyor çoğu güvenilir kaynakta. Timezone yeni model tanıtım konusunda görmedim ben, Merino nereden yolladı onu özel mesajla mı sordun? Başka model konusunda normal chrono kalibreler için yazmış olmasın. Modül ise bilemiyorum net detaylar çıkınca ekleriz. Fortis kendisi bu tarz bir açıklama yapmamış, model lansman katalogunda 500 parçadan oluşan yeni patentli özel bir mekanik alarmlı kalibre olarak belirtmiş.
Fortis alacak olsam bu modeli bende düşünmem. 100 limitli özel model zaten yarısının çıkmadan sahipleri bellidir. Ayrıca elbette kapışılmaz

Birde sana kötü bir şey demedim yanılttı derken konu öyle gelişti

Aokyy bu modelde yeni F-2012 kalibre var, önceki mesajda yazdığım F 2001-5 düz alarm kalibre önceki farklı Cosmonout modelinin. Neyse hepsi karıştı zaten