TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Buffalo BFW1904 mü ? Casio Edifice EF-552PB mi?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Buffalo BFW1904 mü ? Casio Edifice EF-552PB mi?

Mesaj SeRxx » 08 Oca 2012, 20:10

Ben de 2 yıl öncesine kadar eğitim fakültesinde öğrencisiydim o yüzden sordum ;)
Seiko Chronograph modellerini 300 TL 'nin altında bulabilirsin. Verdiğin Casio modelleri de çok hoş uzun süre sorunsuz kullanırsın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj tuco01 » 08 Oca 2012, 20:38

Teşekkür ederim. Acaba saat alabileceğim önereceğiniz bir alışveriş sitesi var mı ?
Kullanıcı avatarı
tuco01

Mesaj SeRxx » 08 Oca 2012, 20:50

Türkiye'de ki sitelerden hiç alışveriş yapmadım. konyalisaat , alisverissaati , saat&saat gibi siteler güvenilir ama sana tavsiyem gidip mağazada deneyerek al hem pazarlık yaparak bu sitelerden daha iyi bir indirim alırsın hem de bileğinde görerek, deneyerek almış olursun.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Bond » 08 Oca 2012, 20:58

Tuco01 Casio modelleri güzel :thumbup: Daha uygun fiyatlı model istediğin içim sana tavsiyem Pulsar ve Lorus markalarına bakman. Hem çok hesaplı hemde rahat kullanabileceğin ve fiyat / kalite olarak mantıklı hoş modeller bulursun diye tahmin ediyorum. :thumbup:

Bu arada şunu ekleyelim ;) :champ:

Amerika bizonu (Bison bison), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasında yer alan bir türdür. Kuzey Amerika'nın en büyük kara memelisi olan Amerikan bizonu, dünyanın da en büyük vahşi büyükbaş hayvanlarından biridir.

Bu canlının iki alt türünden Orman bizonu (Bison bison bison), daha büyük cüssesi ve hörgücünün hem daha uzun, hem de görece köşeli olmasıyla ayrılır. Diğer alt tür olan çayır bizonu (Bison bison athabasacae) ise daha küçük cüsseli ve yuvarlak hörgüçlüdür. Orman bizonunu, cüsse büyüklüğü itibarıyla, yalnızca her ikisi de esasen Hindistan'da bulunan dev Bos gaurus ve vahşi su bufalosu geçer.

Amerikan bizonu, her iki alt türü de dikkate alındığında, ABD ve Kanada'nın Büyük Çayırlar (Great Plains) bölgesinde, Kanada'nın iyice kuzeyindeki Büyük Esir Gölü'nden (Great Slave Lake) güneyde Meksika'ya ve doğu Oregon'dan neredeyse Atlas Okyanusu'na kadar olan bir alanda izlenebilmiş devasa sürüler halinde yaşamıştır.

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj asymptote » 08 Oca 2012, 21:05

Ayrıca ufak bir bilgi de ben ekleyeyim:

Bufalo boynuzundan güzel tesbih olur.. :) ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj tuco01 » 08 Oca 2012, 21:13

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Dediğiniz markaların hepsine bakarım. Büyük ihtimal Casio alırım. Casioda bazen çok Kasıyor. Ama çakma Diesellerden bıktım :D
Kullanıcı avatarı
tuco01

Mesaj kethuda57 » 14 Oca 2012, 11:48

tuco01 yazdı:Teşekkür ederim. Acaba saat alabileceğim önereceğiniz bir alışveriş sitesi var mı ?

onlinesaatci.com diye siteden aldım ben sorun yaşamadım.Goldstore İkizoğulları kuruluşu.tavsiye edebilirim bu siteyi
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners