TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Fiyatları İle İlgili Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot Fiyatları İle İlgili Bilgi ve Yorum

Mesaj karaelci » 05 Oca 2012, 20:59

Edit: Fiyatlar hatalı girildiğinden satıştan güncellenmek üzere kaldırılmış. Sitenin linkini müsaadenizle siliyorum.

Merhaba, reklama girer mi bilmiyorum ama (girse bile paylaşmak istiyorum :) ) nette gezinirken Tissot fiyatlarının çok uygun olduğu bir online mağazaya rastladım.

Visodate' in 578 TL' ye satıldığını görünce şaşırdım. Tabi fiyat bu kadar düşük olunca insanın aklına kötü şeyler de gelmiyor değil. Firmayı bilenler varsa bilgi verirse sevinirim. Sağlam bir firmaysa bu fiyata Visodate kaçmaz :) burada link vardı

Diğer markaları pek kıyaslamadım ama en uygun Tissot gibi geldi. Belki başka markalarda da cazip fiyatlar mevcuttur.
En son karaelci tarafından 05 Oca 2012, 23:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
Kullanıcı avatarı
karaelci

Re: Tissot Fiyatları İle İlgili Bilgi ve Yorum

Mesaj buTa » 05 Oca 2012, 21:44

Merhaba karaelçi. Uğur Saat bildiğim kadarıyla Ankara merkezli bir saat satış firması ve oldukça güvenilir diyebilirim. Ankara'da birkaç yerde mağazaları var ve internet sitelerini bende takip ederim. Sizin mesajınızdan sonra inceledim ve sanırım Tissot fiyatlarında yanlışlık var. Tag Heuer ve Longines fiyatlarını başka yerlerden de takip ettiğimden bu markaların fiyatları normal ancak Tissot fiyatları yanlış gibi. Bence İsviçre Frangı olan satış fiyatlarını TL olarak yanlışlıkla yazmışlar. Örneğin Visodate'in liste fiyetı 720 CHF iken sitede liste fiyatı 720 TL olarak görülüyor ki bence yanlış yazmışlardır.
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj buTa » 05 Oca 2012, 21:47

Aslında tüm sitedeki Tissot saatleri alalım, sonra da gerçek fiyatlara satarız :D
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj bozok » 05 Oca 2012, 22:01

kesin yalnış otomatik chronograph saat 700 tl.
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj Bond » 05 Oca 2012, 22:09

Birisi arayıp haber versin bari. Online alım olursa e-ticaret sitesi ile ilgilenip hazırlayan firma temsilcisi kişi zor durumda kalmasın ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj fsinan » 05 Oca 2012, 22:30

Tissot'lardan kurtulmak istemişler ;) Ama birisi satın alırsa teslim etmek zorundalar.
En son fsinan tarafından 05 Oca 2012, 22:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj mucadeleci » 05 Oca 2012, 22:32

visodate 650tl diyor bunun üzerinden mi %18 indirim var beyefendi !? diye sorsak ayıp mı olur acaba :oops: :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj karaelci » 05 Oca 2012, 22:38

evidence ne yazık ki haklısın sanırım :) para birimini hatalı belirtmişler. İnşallah hatanın sahibine sorun olmaz.

Oysa ki bir an için gözlerim parlamıştı :shock: :lol:
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
Kullanıcı avatarı
karaelci

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Atlasp ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners