Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Şimdi ben anlamam bu işlerden ama şu var daha öncede benzer bir durum olmuş; bakın o zaman tepkiler farklı gelmiş Okuduğum kadarı ile bu tarz bir yöntem tamirciler arasında gereken hallerde kullanılan bir ön uygulama gibi duruyor. Tahminimce İsviçreli bir saat tamircisi de uygun gördüğü durumda kontrol amaçlı avuç içine vuruyor olabilir. Elbette servise yollamak ve bu sorumluluğu onlara bırakmak daha mantıklı. Tabi ustalar ve bu konuda uzman kişiler daha iyi bilerek yorumda bulunurlar.
Porsche Design memlekette kim tarafından temsil ediliyor acaba? Porsche bir duysa başka saat almaları hayal olurdu!!!Bond dediklerin ksımen olabilir yani saati hafifçe avuçta darbelemek ama yine dediğin gibi iyisi bunu servisin yapması. Çünkü bir usta hangi şiddetle davranacağını daha iyi bilir.
*Bond un gönderdiği başlıktaki bir fark ı vurgulamak isterim ki, orada saatin balansının fotoğrafı çekilmiş ve uygulamada saate uygulanacak şiddet detay olarak, işinin ehli *bengisaat cengiz ustamız tarafından verilmiş bu yüzden bir sakınca yok bence. fakat buradaki durum biraz farklı. saati görmeden, doğru bir tabir olacaksa "kara kucak" bir tarif yapılıyor, bilgilerinden pek çok faydalandığımız *modern60 ında belirttiği konu çok dikkate alınması gereken bir konu, firmanın risk i üzerimize yükleyerek "tatlı su kurnazlığı" yapması toplam kalite yönetimine ve etik anlayışa kesinlikle aykırı ve yine *modern60 ın tavsiyesindeki müşteri tavrı ise firmaların çok önemsedikleri bilinçli müşteri tavrıdır ki; mutlaka buna karşı doğru tavrı takınmak durumunda kalacaklardır.
Ben doğru demiyorum zaten belirttim yukarıdaki yazımda ama benim önceki yazılardan anladığım bu şekilde bir yöntem olduğu saat tamirciliğinde. Yaklaşım doğru olunca takdir edilebilecek bir senaryo bu konudaki gibi görmeden telefonda verilen tavsiye sonucu nasıl tepki alabiliyor anlaşılmış oldu.
Methane arkadaslar Storks Antalya Lara Magazasi Teknik on servisi öneride bulunan Porsche design saat Dd group Istanbul ana servis Kendileri ile görüştüm durumu anlattım Kesinlikle kendilerine kargo ile gönderilmesini istediler Vurma vs olayı uygun değil biz yetkili satıcıyı uyarırız dediler Saat su anda çalışıyor Storks Antalya lara mağazası servisi tekrar aradım Kendisi : rolex Ler bile genelde öyle çalışır dert etmeyin biz haklıyız dediler