TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris BC4 "Der Meisterflieger" İndirim

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Oris BC4 "Der Meisterflieger" İndirim

Mesaj Tolgi06 » 02 Oca 2012, 15:25

Razz yazdı: ...'' Save it for Sub.. 8-) '' mesajımı yineleyeyim ;)

+1
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj herofb » 02 Oca 2012, 18:05

@ Razz böyle muhteşem foto'lar ile zaten başka seçenek kalmıyor :) teşekkürler

@ tolgi06 sende haklısın :)

ama hayır demeden önce öğrenmem gereken 2 cevap var :

1.Hani bu saat tek kalmıştı ve özel olarak benim için Antalya'dan geliyordu ???
2.OK %50 indirim iyi ama bu kadar uzun süreli ilişkiden sonra neden sembolikte olsa extra indirimim yok??? ilk kez dükkana girende aynı fiyata alıp çıkabilir
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj SeRxx » 02 Oca 2012, 18:40

Herojd bu iki soru senin bu saatten vazgeçtiğinin kanıtıdır diyebilir miyiz?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj buTa » 02 Oca 2012, 19:24

herojd11, bana hediye çekinden bahsedilmemişti. Ayrıca saati kolumda denedim ama farketmemişim. Fotoğrafa dikkatli bakınca, saat göstergesinin saat 3 yönünde , küçük şekilde çalışıldığını, dakikanın yani yelkovanın ise merkezden tek başına hareket ettiğini yeni farkettim. :oops: Bu durum işlevsel açıdan bence olumlu değil.
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj msturan » 04 Oca 2012, 02:10

Düzgün yer mi bilmiyorum fakat bugün ViaPort ziyaretimde Pırlant'a da uğradım ve Oris BC4 small seconds pointer day'in %50 indirimle 2200 liraya satıldığını gördüm. Yakın zamanda bu miktarı bulabilecek olsaydım hoşuma gerçekten gitmişti. Forumdan birisinin işine yarar belki. :thumbup: Bileğimde denedim fakat fotoğraf almak aklıma gelmedi :( Fakat kısmen ince bileğime gayet güzel oturdu, saat çok tatlı bir şekilde ince ve kesinlikle rahatsız etmiyor. Kadran da gayet güzel çalışılmış bence :champ:

http://www.e-pirlant.com/?urun-1054-Oris-BC4-Small-Second--Pointer-Day.html

http://www.e-pirlant.com/?urun-1059-Oris-BC4-Small-Second--Pointer-Day.html

İki model de var (arabic index ve numarasız index(artık ne deniyorsa :D )).
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Cvstos » 04 Oca 2012, 17:29

BC4 serisinde kullanılan kemer ve klipsi red dot dizayn ödülü almıştır. Saate havayı katan özelliklerden bir tanesi kordondaki dikişlerdir. Uçaklardaki emniyet kemerindeki şerit dikişler uygulanmıştır, ayrıca klipsi emniyet kemeri mekanizmasından esinlenerek tasarlanmıştır. Saatin kasasındaki büyük tepe ise 1940 yılında pilotlar yakıtlarını ve yönlerini zamana göre tespit ediyorlardı. O günkü koşullarda uçağın içi buzhane gibi olduğu için eldiven kullanırlardı.Saatleride bacaklarına bağlarlardı. Eldiven ile saati kavramaları güç olduğu için büyük bir tepe yapılmış. Böylelikle kulanım güçlüğü kolay kullanılabilir hale gelmiş. Genel olarak saatte bakarsak tasarım estetik ön planda. Herkesin beğenebileceği bir model değil ama kendine has tarzı olan bir ürün. Piyasada birbirine benzeyen milyonlarca saat varken buna rolex ve modelleride dahil BC4 üst kısımda yer alır. Saat insanın kişiliğini zevkini yansıtan bir aksesuardır. Genel beğeni bu saat için ölçü değildir. Ben bir saat sever olarak BC4 mutlak alınması gereken bir saat derim.
Kullanıcı avatarı
Cvstos

Mesaj razz » 04 Oca 2012, 18:40

Cvstos yazdı:Herkesin beğenebileceği bir model değil ama kendine has tarzı olan bir ürün.

Kesinlikle katılıyorum..

Cvstos yazdı:Genel beğeni bu saat için ölçü değildir.

Gayet yerinde bir tespit..

Cvstos yazdı:Ben bir saat sever olarak BC4 mutlak alınması gereken bir saat derim.

Kişisel fikriniz olduğunu belirtmişsiniz haliyle yine güzel bir yorum..

Cvstos yazdı:Piyasada birbirine benzeyen milyonlarca saat varken buna rolex ve modelleride dahil BC4 üst kısımda yer alır.

Bu oldukça sübjektif bir yorum olmuş ve yukarıda yaptığım alıntılarla pek örtüşmüyor zira dizayn özelinde konuşuyorsak ( ki bu saat için öyle olmalı ) alt/üst mevzusu tamamen kullanıcının yorumuyla sınırlıdır, genel ile değil..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 284 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners