Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Kasa olarak daha yumuşak hatlara sahip ancak ananta diyince aklıma gelen imajdan uzak bir görüntüsü var, kalitesi bilindik seiko, tasarımını beğendiyseniz alın derim
Oldukça şık bir model, beğendiyseniz alın bence de...
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya
Kalibre: 6R21 Çap: 42 mm Kalınlık: 12.4 mm Cam: Safir Kristal Suya dayanıklılık: 10 Bar (100 m) 45 saat güç rezerv süresi 29 jewel 208 parça +25/-15 sn günlük sapma değeri
Her şey iyi de günlük sapma değeri fazla geldi bana. Ananta model saatlerin Spring Drive teknolojisine sahip olmayan otomatik bir saati.
* Seiko'nun ilgili sitelerinden alınmış bilgilerdir.