TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cengiz Dede / Bengisaat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Cengiz Dede / Bengisaat

Mesaj bengisaat » 25 Ara 2011, 01:39

isteyen olursa herkese yollayabilirim ancak Direk ortaya yazmayayım pm ile yolladım.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj tanermetin » 26 Ara 2011, 12:02

Cengiz ağabey ile tanışmam benim de bu forum sayesinde oldu. Kendisi sağolsun var olsun. Bu forum için çok önemli bir değer. Buradan sevgilemi saygılarımı iletiyorum. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tanermetin

Mesaj aysen » 06 Mar 2012, 17:57

cengiz bey merhabalar, size nasıl ulasabiliriz? cok tesekkurler
Kullanıcı avatarı
aysen

Mesaj Slayer39 » 18 Mar 2012, 23:07

Değerli dostlar, herkese selam. Konu başlığı Cengiz Dede/ Bengisaat olunca bende bir şeyler paylaşmak istedim. Bende kendileriyle bu form sayesinde tanıştım. Uzun zamandır çekmecemde sakladığım ve umutsuz vaka olarak gördüğüm çocukluk hatırası (ben doğduğumda alınmış, bizim ailenin garip bir özelliği, yeni doğana bir saat alınır) Vialux saatimi kendilerine tamire gönderdim. Şimdi sizlerle eski halini ve tamirden geldikten sonraki halini paylaşıyorum, bakalım beğenecek misiniz?
Önce eski hali
Resim

Şimdi de yeni hali
Resim

Bu da başka bir açıdan;
Resim

Cengiz Ustam, size bu form sayesinde ne kadar teşekkür etsem azdır, sayende bu saatim tekrardan hayat buldu. Eline sağlık.
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Mesaj msturan » 18 Mar 2012, 23:18

Saat resmen yenilenmiş :o Bengisaat'e ben bile teşekkür ediyorum :super: "Yeni" saatiniz hayırlı olsun Slayer39 :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Baran » 18 Mar 2012, 23:48

Ben bişeyi anlayamadım dostlar düzeltin lütfen.Eski haliyle yenı hali arasında fark var sanırım kırmızı yazılar siyah olmuş küçülmüş vs benmi yanlış görüyorum kasasımı değişmiş saatin yenılenirken :shock:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj razz » 18 Mar 2012, 23:52

Baran; Cengiz Usta daha detaylı cevap verecektir ancak ben yine de söyleyeyim; saatin kadranı değişmiş.. ;) Kasanın değişmiş olduğunu zannetmiyorum.. Prinç üzeri krom kaplama olduğundan hafifçe parlatılmış olabilir.. Kollar ve tarih diski değişmemiş.. Cam da temizlenmiştir diye düşünüyorum zira önceki halinde kırık/çatlak yok.. :thumbup:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj bengisaat » 19 Mar 2012, 00:33

Böyle hatıraların yeniden yaşanmasına vesile olmak bizim gibi ustalara bir mükafat olduğunu düşünüyorum .
Slayer39 yazıyı yazarkenki heyecanınızı farketmemek mümkün değil .
Bu güzel duyguları ve heyecanı yaşamanıza ve saati beğenmenize çok memnun oldum sizleri çok iyi anlayabiliyorum

İnşallah saatiniz uzun yıllar eşlik edecek ve sizinle daha çok şey paylaşacaktır
Değişen tüm parçalar ve yapılan işlemler 2 yıl garantilidir herhangi bir aksilik durumunda kargo ücreti bana ait olarak gönderin.

Saatinizi güle güle kullanın.

Saat darbe ve oksitlenme nedeniyle yılların oldukça yıpranmış durumdaydı.
Balans,maşa,zemberek,saniye çarkı ve çelik çark ,cam ve kadran değiştirildi, değişen tüm parçalar orijinaldir.
Ayrıca makinasına ve kasasına revizyon, yıkama, yağlama yapıldı temizlenip parlatıldı.

Razz gözlemn yine harika ilk resimde kadrandaki lekeler ve ışığın kırılması nedeniyle saatte cam varmış gibi görünüyor bunun dışında tanımlaman her zamanki gibi tam isabet :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 236 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners