serxx yazdı:Hayırlı olsun. Bu fiyata alınabilecek en iyi saatlerden birini almışsınız; ayrıca çok şık
conbay yazdı:retrograde yazdı:saatini iyi günlerde güzel zamanlar için kullan. saat hakkında pek birşey diyemeyeceğim sevdiysen zaten sorun yoktur. istediğin soruların cevabını forum kullanıcıları mesajını okuduğunda cevaplayacaklardır.
Teşekkür ederim. Siz pek sevmediniz sanırım:)
retrograde yazdı:conbay yazdı:retrograde yazdı:saatini iyi günlerde güzel zamanlar için kullan. saat hakkında pek birşey diyemeyeceğim sevdiysen zaten sorun yoktur. istediğin soruların cevabını forum kullanıcıları mesajını okuduğunda cevaplayacaklardır.
Teşekkür ederim. Siz pek sevmediniz sanırım:)
yanlış anlaşılma olmuş sanırım. saat hakkında seikonun alt markalarından birisi olması haricinde bilgim olmadığı için birşey diyemeyeceğimi belirtmiştim. saat diğer üyelerin dediği gibi yakışıklı. iyi günlerde kullanın tekrar.
mlm yazdı:Cep telefonunuz benim fotoğraf makinamdan iyi çekiyor, maşallah
Tekrar hayırlı olsun, bence gönlünüzü ferah tutun, güzel saat..
tolgi06 yazdı:Lorus ve Pulsar Seiko tarafından üretilmektedir.Yani nasıl Rolex bir alt segment için Tudor'u üretiyorsa Seiko'da Lorus ve Pulsar'ı aynı amaçla üretmektedir.Kalite açısından bir sorun olacağını sanmıyorum.Pilini zamanında değiştirdiğiniz sürece yıllarca sorunsuz kullanırsınız.Kısacası fiyat-performans oranı oldukça yüksek bir model.
Ayrıca oldukça şık durmuş kolunuzda.Saatinizi iyi günlerde kullanın.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Atlasp ve 35 misafir
|