Hatırlayacağınız üzere yakın bir zamanda seiko kronograf sndc45p1 ürününü satın almış ve burada beğeninize sunmuştum.
Bugün Seiko5 bakmak için Kızılay'a gittim. Seiko bayisi bir mağaza biz o ürünleri kesinlikle getirmiyoruz çok fazla problem yaşıyoruz ve önermiyoruz dedi. Bunun üzerine bir başka seiko bayisine gittim orada da seiko5 modelleri oldukça küçük kasalı modelleri vardı.
Bu kapsamda Lorus saatler gözüme ilişti gerçekten çok şık bir model beğendim ve liste fiyatı 230 TL olan saati, nakit 150 TL'ye aldım.
Aydın Saat garantisinde olması ve satıcının aynı firma tarafından garantili olduğunu belirtmesi ve Seiko tarafından üretildiğini bildiren Garanti belgesinin ilk sayfasını göstermesi beni tatmin etti. Lakin yine de sizlerin görüşleri benim için çok önemli.
Tek kafama takılan nokta arkasında eve geldiğimde fark ettiğim 'made in PRC' yazısı oldu. Bu sizce Lorus marka bir saat için dezavantaj mıdır?
Saatin arkasında yazan "ST STEEL MOVEMENT JAPAN." yazısı mekanizmanın Japonya'dan geldiğini mi söylemektedir.
Ev sessizken ve saat çok yakınımda olduğunda saniyenin sesini duyuyorum sizce bu kötü bir mekanizmanın olduğunu mu belirtmekte ?
Mekanizma saatin arkasında "VD53-X010" olarak belirtilmiş.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Model referans no: RT341AX9
Fotoğraflar aşağıdadır: