TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Mesaj mucadeleci » 22 Ara 2011, 16:59

güzel seçim *karaelçi. fiyat kalite dengesi ile en alınası diverlardan biri ;)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj karaelci » 22 Ara 2011, 18:10

serxx ve mucadeleci teşekkürler, yüzerken boyumu aşan yerden öteye gitmediğim için pek diver takıntım yok. :) O yüzden diver temasında aklımdaki saat bu :)

ebay' de buldum birkaç tane ama bi ara Sirkeci civarını dolaşıcam. Türkiye' de bulamazsın diyen varsa hiç boşuna aramayım :lol:
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
Kullanıcı avatarı
karaelci

Mesaj sartug » 23 Ara 2011, 11:39

selamlar,

Resim

bunun ile Nav B-Chrono II arasında gidip geliyorum. Aviation chrono nun uçak göstergesine benzeyen kadranı içimdeki çocuğa cazip gelirken, boyutlarından dolayı endişeliyim. Nav B-Chrono daha şık bir model ama kadranı biraz standart görünümlü.. Bu arada TSF SE saatlerini teslim alırken hiç gümrükte sorun yaşayan oldu mu ? Saat ithalatı ÖTV ye tabi olduğu için açıkçası yurtdışından kargo yoluyla sipariş konusunda çok tedirginim. Bir yakalanırsak aşağı yukarı 500-600 lira ek maliyet söz konusu olabilir sanıyorum..

edit. bu arada sitede fotolar ile ilgili bir sıkıntı var sanırım. ben çoğu başlıktaki fotoğrafları göremiyorum, benim yazımdaki fotoda çıkmadı sanırım. Bahsettiğim model Steinhart ın Aviation Chrono su idi.

edit2. hah şimdi oldu sanırım.. yalnız halen bir çok başlıktaki fotoları göremiyorum
Kullanıcı avatarı
sartug

Mesaj SeRxx » 23 Ara 2011, 19:53

Bir an çok hoşuma gitti :roll:
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj drk » 23 Ara 2011, 22:58

sartug yazdı:Bu arada TSF SE saatlerini teslim alırken hiç gümrükte sorun yaşayan oldu mu ? Saat ithalatı ÖTV ye tabi olduğu için açıkçası yurtdışından kargo yoluyla sipariş konusunda çok tedirginim. Bir yakalanırsak aşağı yukarı 500-600 lira ek maliyet söz konusu olabilir sanıyorum..

Saatin Türkiye fiyatı ile Almanya fiyatı neredeyse aynı, iki ülkede de aynı oranda vergiler uygulanıyor, 500-600 lira ek maliyet yok yani.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj sartug » 24 Ara 2011, 00:01

:D
Saatin Türkiye fiyatı ile Almanya fiyatı neredeyse aynı, iki ülkede de aynı oranda vergiler uygulanıyor, 500-600 lira ek maliyet yok yani.

Drk, gümrükçümle konuştuğumda kdv ye ek olarak saatlere ötv uygulandığını söylemişti. ben de saatin gümrüğe takılması durumunda böyle bir masraf olacağını düşündüm. eğer 1 adet olmasından ötürü ötv değil sadece kdv uygulanacaksa sizin dediğiniz gibi oranlar birbirine çok yakın (almanya %19 türkiye %18)

BU arada sanırım saatini gümrüğe takılmadan alan olmamıştır ? bir kaç yıl önce eşim internetten bir philippe starck saat sipariş etmişti. görebileceğiniz en basit, sade plastikten bir saatti ona rağman paypal ödeme dekontlarına kadar isteyip kan kusturmuşlardı. Sebep olarak da saatlerin kıymet olarak çok yüksek değerlere çıkabildiğnii bu yüzden istisnasız her saati gümrükte bırakıp kıymet beyanı istediklerini söylemişlerdi..
Kullanıcı avatarı
sartug

Mesaj herofb » 24 Ara 2011, 00:12

Konu ile ilgili en onemli nokta express yerine posta ile gelmesi
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Thevenin » 24 Ara 2011, 00:13

En munis nokta da yurtdisinda 2 (iki) gunde gelmesi :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: sphinx ve 382 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners