TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rado Oris Longines TAG Heuer Diver Model Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sizin Tercihiniz?

Rado Original Automatic
0
Oy yok
Oris Divers Titan Date
28
41%
Longines HydroConquest
12
18%
Tag Heuer Aquaracer 500M
28
41%

Toplam oy : 68

Re: Rado Oris Longines TAG Heuer Diver Model Seçim Tavsiyesi

Mesaj Modern60 » 21 Ara 2011, 02:13

Çünkü bana göre Aquaracer 500 hiç bir bakışla bir dalgıç saat kişiliğine sahip değil. Marka ciddi bir isviçre temsilcisi ama wr 1000 gibi dalgıç modelleri artık yok. Oris olsun Lpngines yada Omega olsun daha kişilikli dalgıç modelleri üretmekteler. Rolex i katma gereği duymuyorum. Bu arada Rolex i de hiç beğenmediğim halde markaya ve gerçek dalgıç kişiliği taşıyan modelleri submarineri saygı ile selamlamaktayım. Rolex hayranlarına pek şaşmamaktayım.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj cagatay10 » 21 Ara 2011, 12:09

evidence yazdı:cagatay10 arkadaşımız baktı, konu dağılmış yazmayı bıraktı galiba. Bütün bu yorumlardan sonra kendisinin kararı şu aşamada acaba ne?

Yazmadim bir sey ama forumun ve dahi onlarca sitenin altina ustune getirdim bu donemde. Fiyat/performans olarak baktigimizda bence Oris en iyi secenek olarak duruyor, ama bir taraftan da Zenton' a e-mail attim, oradan da cevap bekliyorum. Ayrica bir de yasadigim ulkede(Uganda) bu saatlerin hicbirini bulma ihtimalim yok, aksi gibi buraya kargo yapan da pek yok, ki olanlarin da ustune %25 Custom DUTY, %18 VAT, %6 WHT filan binince devasa rakamlara geliyorlar.

Ancak sunu soylemeliyim ki, iyi ki acmisim bu konuyu, gercekten ne yapacagima karar vermemde oldukca etkili oldu diyebilirim. Netice itibariyle Zenton, Oris Divers Small Seconds ve sol kulvardan gelen Ball Engineer MasterII Diver. Artik bunlardan hangisini Uganda' ya getirtebilirsem onu alacagim sanirim..
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj 2fast4u » 21 Ara 2011, 18:14

viewtopic.php?f=62&t=4882#axzz1hAPf2qYV
bu baslıkta yardımcı olabılır 3 adet toolwatch tartısması yapmıstık .
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj cagatay10 » 22 Ara 2011, 23:32

Konuyu bağlamak adına belirteyim, seçimimi yaptım ve siparişi verdim Amazon.com' dan. Bu kadar marka ve model adı geçti ama ben çok alakasız bir markayı seçtim. Her şey çok hızlı gelişti, nasıl oldu, nasıl verdim siparişi ben bile anlamadım. Baume & Mercier Men's 8797 Riviera Chronograph... Zannediyorum forumda kimsede yok, hatta sanırım bu markanın herhangi bir saati de yok. Umarım tez zamanda kavuşur, incelemesini de burada paylaşırım. Yorum yapan, bilgi veren herkese çok teşekkürler... Şöyle fotoğrafını da koyup sözlerimi bitireyim..

Resim
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj buTa » 22 Ara 2011, 23:35

Hayırlı olsun, çok güzel saat ve marka, güle güle kullanın. :champ:
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj cagatay10 » 23 Ara 2011, 00:38

Teşekkür ederim evidence. Kafama tek bir şey takıldı, o da mekanizma ile ilgili hiçbi yerde bilgi bulamadım. Swiss Automatic yazıyor baktığım bütün sitelerde.Sadece bir yerde Valjoux 7750 yazıyordu ama onu yazan kişi de %100 emin değildi. Acaba var mıdır ayrıntısını bilen forumda?
En son cagatay10 tarafından 23 Ara 2011, 00:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
cagatay10

Mesaj drk » 23 Ara 2011, 00:40

Bize de iyi günlerde kullanmanızı dilemek düşer :champ: Mutlaka inceleme bekliyoruz :thumbup: İçinde Eta 7750 var ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj msturan » 23 Ara 2011, 00:45

Hayırlı olsun cagatay10, inceleme bekliyoruz :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Dorukeski, hakanbora ve 153 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners