Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Bu arfalar aklımı kurcalayan iki fıstık 233 ün noktalı versiyonununu bulmak zor, ancak ikinci el, alırsam am/pm göstergeli versiyonu olacak mecburen..372 de ise 47 mm çap beni düşündürüyor ama her iki saate de aşığım..
Surgulu cizgi fermuar terk gostergeyi onceleri begenmediysem de Panerai'de gercekten fena durmuyor. Saat hatlari, kadran ve indisler ile de uyumlu. Onun yerine yarim cember veya tam cember klasik bir gosterge daha kotu dururdu gibi geliyor. 372 reyiz ise suphesiz sukela.
Jazz, noktalı kadran 233 epeyce uzun süre alışveriş yaptığım saatçinin vitrininde bekledi, en sonunda inanılmaz bir fiyata satıldı, alsam mı, almasam mı çok düşünmüştüm, belki de yanlış yaptım almayarak Birkaç gün sonra 372yi canlı canlı inceleme fırsatı bulacağım, çok güzel olduğunu düşünüyorum Çapından korkmayın, sonuçta bu bir Panerai