TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rado Oris Longines TAG Heuer Diver Model Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sizin Tercihiniz?

Rado Original Automatic
0
Oy yok
Oris Divers Titan Date
28
41%
Longines HydroConquest
12
18%
Tag Heuer Aquaracer 500M
28
41%

Toplam oy : 68

Re: Rado Oris Longines TAG Heuer Diver Model Seçim Tavsiyesi

Mesaj buTa » 20 Ara 2011, 23:41

Drk yazdı: Milyonlarca farklı çeşit ve renkte kayış seçeneği Panerai'lerin en güzel yanı. Her kayışla yeni bir saat almış gibi oluyorsunuz. .

İşte bu cümle sanırım Panerai'ın en güzel yanı galiba.Örneğin krokodil kayışla takım elbise, eskitilmiş farklı deri kayışlarla ve silikon kayışla spor giyimle sanırım rahatlıkla kullanılabilinir. :thumbup:

Konuyla alakası olması açısından Tag Aquaracer'ı çelik bilezik yanında ,silikon kayışlada çok güzel durduğunu söylemekte fayda var. Üstelik silikon kayış çok kaliteli duruyor ve bu modelin silikon kayışında Tag Heuer yazısı yok ve aşırı reklamdan hoşlanmayanlar için ideal olabilmekte.
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj 2fast4u » 21 Ara 2011, 00:20

Desk diver sever olarak nacizane fikrimi belirteyim.oncelikle danisma konusu orta sinif dalgiclar arasinda hangisidir idi.cevabim belli zaten fakat sonrasinda konu bir ust sinif dalgiclara gelmis .Bu noktada razz sub tekrari modellerden kurtulma alternatifleri sunmus ve steelfish ,maxidiver hakkinda cok dogru tespitler yazmis.Bu ornekler cogaltilabilir elbet.yalniz konu ust citaya ciktiysa cap 42 mm civarinda olacaksa hala tag i konusmamak lazim derim.deri kayisli tek saat dusuncesi risklidir.yazin 24 mm kalinliginda deri kayisla gezmek bayiltir sudan kacinmak bezdirir.butcenin musaitse 2.el sub ideal olur .baymasi halinde az zararla kurtulabilmek mumkundur sonrasinda isin icine girip farkli alternatifler yaratilabilir .ben baslangic icin yinede oris maldives oneririm farkli ozel bir saat tercih sizin.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj buTa » 21 Ara 2011, 00:50

2fast4u, konu dağıldı, buna da sanırım biraz ben neden oldum. :( Aslında dağılmanın başlangıcı benim modern60!a neden tag'ın kendisine uymaması sorumdu. Sonrasında Razz üstad, olaya Özlü girince konu üst segmente kaydı. :) .Deri kayış kullanımında haklısınız, belki yaz aylarında silikon kayış kullanımı rahat olabilir mi? (hiç kullanmadın tecrübem yok.)

cagatay10 arkadaşımız baktı, konu dağılmış yazmayı bıraktı galiba. Bütün bu yorumlardan sonra kendisinin kararı şu aşamada acaba ne?
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj SeRxx » 21 Ara 2011, 01:00

Bu arada konuyu dağıtmadan bende bir şey söyliyim :D Bir ara gördüm de Aquaracer 500m'de deri kayış çok kötü duruyor ya..
Evidence Submariner'i artık listene eklemelisin :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj buTa » 21 Ara 2011, 01:06

serxx yazdı:Bu arada konuyu dağıtmadan bende bir şey söyliyim :D Bir ara gördüm de Aquaracer 500m'de deri kayış çok kötü duruyor ya..
Evidence Submariner'i artık listene eklemelisin :champ:

Ahh ahhhh serxx. O listeye son zamanlarda neler girmedi ki? :roll: Submariner ve Explorer2 listemde, birde Panerai ekledim. :D
(Şu sıralar çok saat yerine tek ama öz saat olsun anlayışım var ama hayırlısı. )
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj SeRxx » 21 Ara 2011, 01:12

o düşünce bana da sürekli geliyor diyorum ki kendime elindekilerini sat, al bir tane harbi saat. Bazen de diyorum ki o bunui ilerleyen yaşlarda gerçekleştirmem gerek. Sürekli değişik modlardayım valla :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj buTa » 21 Ara 2011, 01:18

Aynen . Düşünülen saatler 5-6 bin seviyelerinde, elinde de bu rakamlara yaklaşık saat var. Bu rakamları vermişken daha fazla verip daha iyisi neden olmasın düşüncesi yokmu ,işte... :D
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj magari » 21 Ara 2011, 01:25

Fiyat performans olarak bende Oris diyorum
www.serkanozaydin.com
Kullanıcı avatarı
magari

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, payday3d ve 159 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners