TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saatin Arka Kapa覺na Yaz覺 Yazd覺rmak

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Saatin Arka Kapa覺na Yaz覺 Yazd覺rmak

Mesaj Hitsugaya » 17 Ara 2011, 15:41

Merhabalar . Benim Fossil es2721 markal覺 saatim var ve ben bunun arkas覺na arka kapa覺 癟覺kartmadan g羹m羹癟羹de yaz覺 yazd覺rmak istiyorum . Bu ilemin saatime herhangi bir zarar覺 olur mu acaba ?
Kullan覺c覺 avatar覺
Hitsugaya

Kay覺t: 17 Ara 2011, 15:39

Re: Saatin Arka Kapa覺na Yaz覺 Yazd覺rmak

Mesaj herofb » 17 Ara 2011, 18:05

Merhabalar , Bir sorun olacagini sanm覺yorum
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj mucadeleci » 17 Ara 2011, 23:37

bence de olmaz zira o yaz覺y覺 yazan makine motorsuz bir makine (benim bu g羹ne kadar g繹rd羹klerim) anahtar kopyalama makinesi mant覺覺nda bir taraf覺nda master kalem var dier taraf覺nda ise metali 癟izecek sertlikte takipci kalem var. master kalemle yaz覺y覺 yaz覺yor, takip癟i kalemde ayn覺 anda yazmas覺 gereken metal y羹zeye master kalemin yazd覺klar覺n覺 yaz覺yor. saat in kald覺rabilecei 癟ok k羹癟羹k bir bas覺n癟 oluyor ama motor olmad覺覺 i癟in saate zarar verecek herhangi bir vibrasyon ya da bas覺n癟 uygulamas覺 olmuyor saat 羹zerine. ama ben yerinizde olsam kapa覺 癟覺kart覺p yapard覺m bu ii. siz yok ben kapa覺 癟覺kartt覺rmak istemiyorum -x- bir sebepten 繹t羹r羹 diyorsan覺z, saatin cam覺n覺n temas edecei y羹zeye 癟izilmeyi 繹nleyici bir bez v.s. konulmas覺n覺 mutlaka rica edin.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj Hitsugaya » 18 Ara 2011, 18:00

mucadeleci yazd覺:bence de olmaz zira o yaz覺y覺 yazan makine motorsuz bir makine (benim bu g羹ne kadar g繹rd羹klerim) anahtar kopyalama makinesi mant覺覺nda bir taraf覺nda master kalem var dier taraf覺nda ise metali 癟izecek sertlikte takipci kalem var. master kalemle yaz覺y覺 yaz覺yor, takip癟i kalemde ayn覺 anda yazmas覺 gereken metal y羹zeye master kalemin yazd覺klar覺n覺 yaz覺yor. saat in kald覺rabilecei 癟ok k羹癟羹k bir bas覺n癟 oluyor ama motor olmad覺覺 i癟in saate zarar verecek herhangi bir vibrasyon ya da bas覺n癟 uygulamas覺 olmuyor saat 羹zerine. ama ben yerinizde olsam kapa覺 癟覺kart覺p yapard覺m bu ii. siz yok ben kapa覺 癟覺kartt覺rmak istemiyorum -x- bir sebepten 繹t羹r羹 diyorsan覺z, saatin cam覺n覺n temas edecei y羹zeye 癟izilmeyi 繹nleyici bir bez v.s. konulmas覺n覺 mutlaka rica edin.

Asl覺nda motorsuz deil onu yazd覺klar覺 alet . Di hekimlerinin kulland覺覺 bir alet var dolgu yaparken b繹yle kalem gibi ucu 癟ok ince i癟inde k羹癟羹k bir motoru var onun benzeri bir alet kulland覺klar覺 .
Kullan覺c覺 avatar覺
Hitsugaya

Mesaj mucadeleci » 18 Ara 2011, 19:05

sizin dediiniz ilk resimdeki makine, benim bahsettiim ikinci resimdeki pantoraf tabir edilen te癟hizat.
Resim

tabi bu pantograflar覺nda 癟eitli boylar覺 mevcuttur.
Resim
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Mesaj Hitsugaya » 18 Ara 2011, 19:11

Peki ilk resimdekinin herhangi bir zarar覺 olur mu acaba ?
Kullan覺c覺 avatar覺
Hitsugaya

Mesaj mucadeleci » 18 Ara 2011, 19:13

yok hay覺r olmaz.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Mesaj Hitsugaya » 19 Ara 2011, 19:30

peki teekk羹rler .
Kullan覺c覺 avatar覺
Hitsugaya

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: adamentium ve 149 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners