TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Aldığım Rolex Orijinal mi?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Aldığım Rolex Orijinal mi?

Mesaj TheCooper » 15 Ara 2011, 18:54

Merhabalar...

Bugün bir Bayan Rolex aldım.Oyster Rrepetual yazıyor en üstte.Onun altında Datejust yazıyor.En alttaki yazının üstünde Superlative Chronometer, en altta ise Official Certified yazıyor.Kordonunda ise gene Rolex, onun altında büyük harfle GENEVE, altında çok küçük bir şey daha yazıyor.Okuyamadım.750 yazıyor, altında da Swiss Made, en altta da 18 K yazıyor.Aralarda ufak tefek simgeler var.Fotoğraflarını koyacağım.Fakat yazıların çıkacağını zannetmiyorum...

Saygılar...
Nacar en metin saattir...
Kullanıcı avatarı
TheCooper

Re: Aldığım Rolex Orijinal mi?

Mesaj herofb » 15 Ara 2011, 18:59

The Cooper başlığı görünce yeni birisi sandım , bence artık sen direkt anlayabilirsin , hadi koy bakalım fotoları ama biliyorsun ilk önce kimden ve ne kadara aldın soruları içinde şüpheye yer bırakıyorsa zaten sahtedir yok eğer değilse bir bakalım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj TheCooper » 15 Ara 2011, 19:25

Resim fazla net çıkmadı ama...

Resim

Uploaded with ImageShack.us
Kullanıcı avatarı
TheCooper

Mesaj drk » 15 Ara 2011, 20:01

Maalesef saat sahte.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj TheCooper » 15 Ara 2011, 20:04

Zaten büyük bir beklentim yoktu. :lol: Piyasada gerçekten çok fazla Rolex var.Nereden anlaşılıyor sahte olduğu?
Kullanıcı avatarı
TheCooper

Mesaj razz » 15 Ara 2011, 20:11

Saat sahte The Cooper..
Bulanık resmin bile kadran işçiliğindeki hataları saklayamıyor.. Ayrıca kadran birkaç derece sola yatık.. Kasanın lug boyutu yanlış.. bilezik lug genişliği yanlış.. Saat DateJust modelinin taklidi ama bilezik DayDate modeline ait ( President ).. 750 ve 18K yazıları saatin ve/veya bileziğin masif 18 ayar altın olduğuna işaret eder ( Eğer saat gerçek olsaydı yaklaşık 9500,00 USD civarına satılıyor olurdu.. )..
Fiction ve/veya FrankenFake tabir edilen yani gerçekte olmayan bir modelin düzmece taklidi olarak tanımlanan bir imitasyon almışsın.. Ne kadar para verdiğini bilmiyorum ancak hiç para etmeyen birşey aldığın için çok para vermişsin diyebilirim..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj TheCooper » 15 Ara 2011, 20:13

Yok para vermedim... :lol:
Kullanıcı avatarı
TheCooper

Mesaj Bond » 15 Ara 2011, 20:19

Cooper TSF'nin sahte ürünlere karşı bunca çabalarına rağmen bu tarz soruları nasıl soruyorsunuz veya nasıl gidip bunları alıyorsunuz anlayamıyorum :( Aldığın saat zaten olmayan bir kombinasyon, bazı farklarla orijinal kodu Rolex Datejust Lady 31 Ref. 178274 Çelik kasa ve oyster bilezik, beyaz altın flute bezel, kadranda 10 adet pırlantalı model. Ülkemizde liste fiyatı yaklaşık 20 Bin TL seviyesinde. Demek ki biz bu forumda sahte ürünlere karşı kişilere boşa yardımcı oluyoruz, yaşın genç olabilir ama sen ki uzun zamandır buraya yazıp okuyorsun. Birde ciddiye alıp vakit ayırarak yazan arkadaşlara kahkahalarla gülüyorsun " :lol: "şeklinde. Eğlencede olsa bunların yeri ayrı.

Başkası yazsa bunları demem ama sen buraya yazan ve okuyan bir kardeşimizsin, masa ve duvar saatlerinden kol saatlerine geçeceksen bu tarz sahte mallar yerine uygun fiyatlı ve orijinal vintage ürünlere yönelmen senin için daha iyi ve akıllıca olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners