TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Field Officer Auto ya da Aviation Pilot

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj berilker » 11 Ara 2011, 21:17

Merhabalar, saat danışma platformu bölümündeki fiyat klasmanına göre markalar konusunda 500-1500tl aralığına neredeyse herkes Hamilton'u eklemiş ama ben nedense o fiyata otomatik bir hamilton bulabilmiş değilim. Nasıl beceriyorum bilmiyorum ama aradığım modelleri bile bulabilmiş değilim, başlıkta da belirttiğim gibi officer auto ya da pilot 46mm modellerini istanbulda görüp inceleyebileceğim bir yer var mı acaba bildiğiniz ve de bu iki modelin şu an fiyatları ne durumda beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim. Kendime 1500tl'ye kadar orta sporlukta bir otomatik saat arıyorum. Başka marka model tavsiyelerinize de açığım.

Yukarda bahsettiğim modeller için linklerini de vereyim:

http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/khaki/field/officer-auto/H70655733

http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/khaki/aviation/pilot-46mm/H64715535
Kullanıcı avatarı
berilker

Re: Hamilton Field Officer Auto ya da Aviation Pilot

Mesaj herofb » 11 Ara 2011, 21:21

Suc sende degil o bolumu güncellemeyen bizlerde (aslında 1-2 gun once kusura bakmasın adini hatırlayamadigim bir arkadas uyarmıştı)

Maalesef bu yil kurlar (özellikle CHF) cok arttı fakat en azindan sıralama olarak baz alabilirsiniz çünkü ortalama artış cogunda aynı
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Tolgi06 » 12 Ara 2011, 19:47

Officer daha hoş gibi.Aviatorda day-date değil de sadece date olsaydı daha iyi oludu bence.
Benim tercihim birinci saat(officer) olurdu.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj SeRxx » 12 Ara 2011, 21:13

saat&saat mağazalarında pilot modeline bakabilirsiniz ben incelemiştim baya büyük bulmuştum o saati.
khaki officer modelinin incelemesini emre arkadasımız yapmıştı bu linkten bakabilirsiniz
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=4325#axzz1gG9KqHrO

Benim tercihimde tolgi06 gibi officer modeli olurdu ;)

edit: linki yanlış vermişim düzelttim..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj berilker » 12 Ara 2011, 23:21

İnternet sitesinden gördüğüm kadarıyla saat&saat'te field officer yok, saat&saat'ten başka istanbulda hamilton bulabileceğim saatçiler var mıdır bana tavsiye edebileceğiniz?
Kullanıcı avatarı
berilker

Mesaj SeRxx » 12 Ara 2011, 23:46

saat&saat e sormuştum o modeli internet sitemizde yoksa turkiye de bulamazsınız demişti. Pilot modeli vardı ama. Yurtdisindan alma şansınız varsa cok daha uygun fiyata da alabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Tolgi06 » 13 Ara 2011, 09:41

Saat&saati boşverin siz.Hamilton onların "prestij markası " sayıldığı için adam akılı indirim bile yapmıyorlar(&10-20 arası yapar).
Diğer saatçileri bir gezin derim,Sirkeci'de özellikle her marka her model bulunur(field officer belki getirilmemiş olabilir Türkiye'ye ).
Belki de gezerken başka bir modeli beğenirsiniz kim bilir?

Edit:saat&saat'in internet sitesinde şu anda Hamilton ve başka markalarda %50 indirim var(fazla çeşit yok).Bence etiket fiyatları normal olarak fazla şişirilmiş zaten. Bu yüzden %50 indirilmiş halleri bile tartışılır...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj SeRxx » 13 Ara 2011, 10:09

saat&saat Hamillton'u prestij markası saydığı için indirim yapmama durumu yok saat&saat kampanyalı ürünler hariç hiçbir ürününe etiket fiyatı üzerinden, piyasadaki saatçiler gibi bir indirim yapmaz. Yani Esprit veya Tommy de alsan Hamilton da alsan kampanya yoksa doyurucu indirim alamazsın.
Bence saat&saat'i boşvermeyin orada beğendiğiniz modeli dışarıda bulup indirimle almaya çalışın çünkü saat&saat'in sattığı 125 tane erkek modelinin dışında bir modeli saatçilerde buulabileceğinizi sanmıyorum..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners