TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

500 TL Seviyeside Hem Kalite Hem Tarz Bayan Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 500 TL Seviyeside Hem Kalite Hem Tarz Bayan Saati Önerisi

Mesaj beyazıt » 04 Oca 2011, 00:51

Wwtr yazdı:Adnan Bey bildiğim kadarı ile abisi :) Ersan Bey'in veya tam tersidir. Selamım olacak kadar muhabbetim yok ama iltifatınız için teşekkür ederim.
e-Bay seçeneği hakkında ne düşünüyorsunuz? İstediğiniz tipte bir saati oradan bulabildiniz mi?

selamınızı işe yaradı : ) onun da sıze selamı var : D

saka bır yana Edip saate gıttım..Ersan Bey cok ilgilendi sagolsun..TSF'den ve ismini burda dydugumdan bahsettım..memnun oldu..neyse ısın reklam kısmına sonra gececgım..kısa ve oz konuya gıreyım..
2 saat arasında kaldım..biri dun de sızlerle paylasmıs oldugum tissot
Resim

dıgerı ise Balmain..amma ve lakın ben bu saati nette bulamıyorum.. edip saatın, dıstrıbutor firma saat&saat'in, balmaın'ın kendı sıtesı dahıl hıcbıryerde bu saat yok..cıldırmama ramak kaldı..sadece 1 yerde gorselını bulabıldım..modelden arayınca da sonuc alamadım..
Resim
bundan da bırsey anlasılmıyr..su resmı de bulamasam artık bu saatın gerceklıgınden suphe edecgım..
garantı belgesınde "32221313312" dıye kodu yazıyor ama nette boyle bır kodu bulamıyorum.. : (
Kullanıcı avatarı
beyazıt

Mesaj beyazıt » 04 Oca 2011, 00:52

buarada onerılerde bulunan sedır, wwtr, bengisaat' tesekkurler..
Kullanıcı avatarı
beyazıt

Mesaj Wwtr » 04 Oca 2011, 01:09

Keşke istediğiniz saati bir an önce bulabilseniz,rica ederim ben ne yaptım ki :)
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj beyazıt » 04 Oca 2011, 01:16

balmain hakkında tissot'la kıyaslayarak kalıte yorumlarınızı paylasırmısınız??..ayrıntılı bılgı veremıyorum cunku dedıgım gıbı nedendır bılmıyorum bu saatı nette hıcbıryerde bulamıyorum : ( nette elımdekı tek kanıt oncekı msjımda paylastıgım kucuk resım.. : (
Kullanıcı avatarı
beyazıt

Mesaj beyazıt » 06 Oca 2011, 01:10

Resim
Resim
Resim
Resim

resim kalitesi ve ısık ayarı iyi degıl ama az cok saat hakkında fıkır verır bu resımler dıye dusunuyorum..

asagıdakı tissot ile kıyaslamanızı istesem sessiz kalmaya devam edecek mısınız? : )

Resim
Kullanıcı avatarı
beyazıt

Mesaj Frax » 06 Oca 2011, 01:58

Elime alıp incelemişliğim yok ancak şu şekilde cevap vereyim. Balmain ile Tissot aynı firmanın ürünleri, seviye olarak da firmanın kendisi tarafından aynı sınıfa konuluyorlar. Aralarında öyle büyük farklar var mıdır, bence yoktur sonuçta üreticisi seviyesini doğrudan belirtmiş ama Tissot sonuçta geçmişiyle ortada bir firmadır.Fotoğraflardan bir şey anlayamıyorum ancak kasa yapısı bence Tissot dan bir adım önde. Tabiki bu kişisel bir yargı, nedenine gelince de bence kare, dikdörtgen tarza daralarak giden bir bilezik yerine zaten eni küçük olduğu için doğrudan aynı ölçüde bir bilezik daha iyi görünüyor kanısındayım. Bu durum bayan ve pilli olması durumunda mümkün ancak.
Şöyle bir tabloya dökersem:
Kalite:
Tissot>Balmain
Bilezik tasarımı
Balmain>Tissot
Kasa tasarımı
Balmain>Tissot
Kadran
Balmain>Tissot

Ama bence öyle hemen almayın vitrinlere bakın sonra kafanızda soru işareti kalmasın. Elbette daha çok model vardır başka markalarda da.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj bengisaat » 06 Oca 2011, 04:03

Balmain genelde daha pahalıdır kalite olarak fark yoktur ancak saatçilerin ve saatseverlerin gözüyle bakıldığında daha klas bir markadır.Modelleri daha özgündür
Ancak buna karşın halk arasında kolunuzdaki tissot daha göze çarpacaktır çünki balmain halk arasında pek bilinmez.
Sonuç olarak beğendiğiniz balmain yada tissotu gönül rahatlığyla alın derim.
Ancak balmain alacaksanız sahtelerine karşı bilindik bir yerden almanızı öneririm xx balmain şeklinde epey taklit edilen bir markadır.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Re: 500 TL Seviyeside Hem Kalite Hem Tarz Bayan Saati Öneris

Mesaj retrograde » 05 Ara 2011, 17:31

bengisaat yazdı:Balmain genelde daha pahalıdır kalite olarak fark yoktur ancak saatçilerin ve saatseverlerin gözüyle bakıldığında daha klas bir markadır.Modelleri daha özgündür
Ancak buna karşın halk arasında kolunuzdaki tissot daha göze çarpacaktır çünki balmain halk arasında pek bilinmez.
Sonuç olarak beğendiğiniz balmain yada tissotu gönül rahatlığyla alın derim.
Ancak balmain alacaksanız sahtelerine karşı bilindik bir yerden almanızı öneririm xx balmain şeklinde epey taklit edilen bir markadır.

Hocam evde altın sarısı küçük kasa arkasında 2004 yılı yazılı bir "Pierre Balmain" var. alıntıladığım yorumda taklitlerin başına xx balmain diye yazmışsınız benim saatimde sahte mi yani "Pierre Balmain" diye bir marka taklitlerinden bir mi?

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hknmtn ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners