TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Mesaj Bond » 02 Ara 2011, 02:39

Mucadeleci Laco, Stowa, Archimede, Tourby vb fiyat olarak daha yüksek ve bazılarında miyota mekanizmalı saatler mevcut. Swiss ETA ile pilot yapan daha düşük fiyatlı markalarda mevcut ama biz araştırmalarımız neticesinde fiyat / performans oranını Steinhart markasında daha yüksek bulduk ve bu tarz özel projelerde daha uzmanlaşmış bir firma olması nedeni ile tercih ettik. Firmada ürün gamı ve popularite bazında her geçen gün daha ileri gidiyor. Sonuçtan çok memnunuz.

TSF SE'nin baz sandwich tasarımı 47'lik Steinhart SLE modelinden geliyor ve sadece Steinhart markasında mevcut. Clk / Burak1978'in SLE inceleme konularına ve Special Edition ana başlığını okursan bu konular hakkında daha önceden açıklanmış ve konuşulmuş detaylı iletilere ulaşabilirsin. Askerdeki arkadaşın mekanizma konusunda iyi araştırma yapamamış ve seni yanlış yönlendirmiş. Aslında bunlar marka resmi siteleri ve global saat forumları vasıtası ile çok kolay erişilebilen bilgiler, arkadaşının yönlendirmesi sonrası kendin açıp baksaydın rahatlıkla bu bilgilere erişirdin.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mucadeleci » 02 Ara 2011, 02:52

bilgilendirme için teşekkür ederim Bond... ben kendim açıp bakayım birazda.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Thevenin » 13 Ara 2011, 20:32

Resim
@PlamanVelev/WUS
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj 2fast4u » 14 Ara 2011, 00:05

Thevenin bu nasil bir kompozisyondur kardesim :super:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 14 Ara 2011, 00:30

Kompozisyon ibretlik :) Bu arada forty-four'u kolumda deneyebilmeyi çok isterdim zira SDDS'da mevcut kas/bilezik orantısızlığı bu modelde söz konusu değilse kuvvetle muhtemel alırım.. Hatta Gunter benim için white on black date wheel ve non-engraved inner chapter ring gibi modifikasyonlara OK derse kesin alırım..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj mucadeleci » 14 Ara 2011, 08:45

Steinhart finishing konusunda gerçektende çok başarılı, resimlere bakıyorumda kendi sınıfındaki firmalar arasında gerçekten finishing başarısıyla sıyrılıyor, -e finishing çok iyiyse in house olmayan diğer firmalara neden daha fazla para ödeyeyim ki? diye soruyorum kendime. sonuçta birçok firma aynı kalibre makinaları kullanıyor geriye ise montaj işçiliği ve kasa kayış v.s... detaylar kalıyor ve geriye kalan detaylarda Steinhart gerçektende çok başarılı. Gerçi hoş benim bilgim bu konuda sınırlı ama aklıma TSF SE için neden Steinhart seçildi sorum ve bu soruya *Bond un verdiği cevap geliyor. şimdi şimdi o cevabı daha iyi anlıyorum. teşekkürler TSF, öğrenmek gerçekten müthiş bir duygu...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj 2fast4u » 14 Ara 2011, 10:23

razz onerdıgın modıfıkasyonlar artı ıc kenarda razz editıon TSF yazdınmı al sana 44oceantsf :lol:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 14 Ara 2011, 10:26

ha bıde 5000m wr rekorunu hep bırlıkte tazeleyelım.gunther bunun ıcın test ortamını hazırla clk yolda sana gelıyor.vurgun sonrası basınc odasını hazırlayın.iste yureklı saat forumu denetçisi boyle olur helal clk :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 396 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners