Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
sonalp » 30 Kas 2011, 21:51
forumda aradım ama bu markanın bir konu hariç hiç adı geçmiyor, aslında bileğim küçük 45 mm kalibre bir saat çok kötü durabilir ama tasarımlarına bittim.
http://www.technomarine.com/Collections/Watches/Item/magnum__45mm_-22.slslinkteki saatlerden 611004 modeli çok hoşuma gitti.

Bu modeli istanbul da bulabileceğim bir mağaza vs. biliyor musunuz ? fiyatları konusunda bir bilgim yok ama tahminen 1500 - 2000 dolar aralığında tahmin ediyorum.
İlgilen tüm arkdaşlara şimdiden teşkkürler.
-

sonalp
-
herofb » 30 Kas 2011, 22:12
Mutlaka kolunuzda denemenizi tavsiye ederim benim yorumum saatler optik olarak guzel olsa da kolda kalite hissini pek yansıtmadığı seklinde olmustu
-

herofb
-
mvurucu » 01 Ara 2011, 18:23
Momo design ile birlikte ne yapmaya çalıştığını hiç anlamadığım iki markadan biri...
fiyatları gerçekten el yakıyor ve karşılığında sundukları malesef hayal kırıklığı
pek çok model quartz mekanizmalı ve kolda gerçekten fotoğraflardaki gibi durmuyor...
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
-

mvurucu
-
-
Bond » 02 Ara 2011, 02:49
Kalite hissi dışında genel kanıya göre mekanizma ve marka değeri bazında da yüksek fiyatlandırılmış kalıyor biraz Technomarine markası. Bazı tasarımları güzel, uygun bulunması halinde alınmaz değil. Bu markada yanlış hatırlamıyorsam belirtilen sebeplerden dolayı global anlamda bazen yüksek indirimlere rastlanabiliyor. Pozitif bir unsur olarak marka logosunu her zaman beğenmişimdir.
-

Bond
- Administrator
-
-
Clk » 02 Ara 2011, 09:04
Bond yazdı:Pozitif bir unsur olarak marka logosunu her zaman beğenmişimdir.
Icimizde ki otomobil askindan olmasin o

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: DirtyOldMan, Google [Bot] ve 166 misafir