TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Mesaj asymptote » 20 Kas 2011, 20:31

Jazz aklında bunlar varsa aklın güzel diyorum sana :) Çok güzel saatler, bunlardan herhangi biri harika bir klasik saat tercihi olur. En üstte soldaki saatin kronosu falan da yok, fiyatı biraz daha makul müdür acaba? Gerçi bunu yazınca şimdi farkettim ekstradan bir kurma tepesi, iki de pusher ı var, onların fonksiyonu ne ola ki?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 20 Kas 2011, 20:45

Jazz, bu tercihlere şapka çıkartılır :super:

asymptote, ben sana şu linki vereyim, fiyatını beraber tahmin edelim :) :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=75&t=3760&p=41034&hilit=breguet+music#p40957

Eğer affordable sayılabilecek bir şeyse ben şimdiden orta-uzun vade hedefim haline getireyim yani :D

Edit: Link
En son msturan tarafından 20 Kas 2011, 22:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Jazz » 20 Kas 2011, 20:55

Aysmptote sağol :) o saat Breguet in bu sene tanıttığı yeni modeli. Reveil Musical Alarm.. Alarmı ayarladığın saat geldiğinde müzik çalarak haber veriyor. 48 mm çapında kolda taşınan bir müzik kutusu senin anlayacağın. Tepelerden biri saati diğeri alarmı ayarlamak ve kurmak için. Alarmı ayarladığın saati beklemeden müzik dinlemek istersen saat 10 yönündeki butonla başlatabiliyorsun. Diğer butondan emin değilim ama sanırım alarmı açmak/kapamak için. Fiyatı ise internette bulabildiğim kadarıyla 63-65.000 USD cicarında..
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj asymptote » 20 Kas 2011, 21:48

Bilgiler için teşekkürler jazz. Kadranına bakınca normal düz bir saat izlenimi veriyor, meğerse o kasanın içinde ne teşkilatlar varmış :) Klasik saatlerden hoşlanan biri olarak Breguet tasarımları benim de ilgimi çekmiştir her daim, fakat keşke biraz da ulaşılabilir olsa :)
msturan yazdı:Eğer affordable sayılabilecek bir şeyse ben şimdiden orta-uzun vade hedefim haline getireyim yani :D

Sen linki verince hatırladım msturan, daha önce oylanmış ve hemen hemen her kesin onayını almıştı bu saat. Tek olumsuz değerlendirilen 48 mm lik kasası olmuştu, iyi ki de öyle yoksa bu saate afford edememenin üzüntüsü daha fazla olurdu bizler için :) İşin gerçeği bu saate afford edebilen adamı öncelikle hayattaki başarısı için kutlamak gerekir :D Ben Jazz' dan kısa-orta vadede bir Breguet hamlesi bekliyorum.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 20 Kas 2011, 21:52

Haklısın asymptote, ama ben afford edebilseydim, 48 ya da 60 mm olmasına bakmaz, alır masanın üstüne koyar, izlerdim :D

Jazz reyiz, izlemedeyiz :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Jazz » 20 Kas 2011, 22:13

valla arkadaşlar, kısa vadeyi unutalım..orta vade fantazi..uzun vade ise kimbilir :D yine de sağolun temennileriniz için
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj Thevenin » 21 Kas 2011, 00:45

Jazz, Breguet agaci super olmus :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Jazz » 21 Kas 2011, 20:53

her bahçeye lazım bu ağaçtan thevenin :D
Kullanıcı avatarı
Jazz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 423 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners