Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
sirkeci civarındaki saat mağazalarından hangileri güvenilir hangileri değil onu çok bilmiyorum açıkçası bu konuda da biraz yardıma ihtiyacım var ve bu saat giriş sınıfı(casio,swatch vs.) saatlerden sonra alacağım ilk saat olacağı için biraz da temkinliyim. bu arada prs 516 ya karar verdim bende sizden gelen yorumlar üzerine
güvenilir satıcı olarak bende bilmiyorum sirkecide ama lpı tissotun distiribitörü ve alışveriş merkezlerinde tissot satan magazalar var.(Zincir firmalar konyalı saat vb)
bir ekleme yapayım serxx in verdiği linkteki saatin beyaz kadranlı olanı benim favorim daha sonra da lacivert kadranlı olan
Anladığım kadarıyla kronograf modellere ilgiliniz var. Ben de istediğinize yakın bir öneride bulunup, aklınızı biraz daha karıştırayım Yakın zamana kadar severek kullandığım ve dün kendisini satarak veda ettiğim: Tissot Veloci-T Chronograph (Siyah kadranlı ve silikon kayışlı olan model de renk tercihinize uyacaktır zannedersem).
konyalı saat e prc200 modelinin fiyatını sordum geçen gün 1260 tl dedi aslına bakarsanız pazarlık yapabileceğim bir yer bulmak bayağı zor olacak sabah sirkeciyi biraz yoklayayım akşama haberleri veririm arkadaşlar. ilginize teşekkür ederim