İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Serhat hayırlı olsun yakışmış koluna. Benim merak ettigim Milano'ya saat almak için mı gittin yoksa gitmisken saat mı aldın ? Valla panerai askı degisikmis dogrusu
Arkadaşlar herkese çok çok teşekkürler. Umarım daha iyileri sizlerin olur.
Sevgili drk hafta sonu şehirdışında olacağımdan ötürü gelecek hafta içi RO ve 337 resimlerini yüklerim.
Bu arada Milano'ya tatil için gitmiştik yani saat almak için gitmedim. Ama tatil yerini seçerken saatide düşündüm tabi
Kendimce hassasiyetini ölçtüm ve 5 günde 5sn geri kaldı. Yani günde -1 sn bu süper bir değer umarım böyle devam eder. Zaten verdikleri kitapçıkta da 2,5sn den bahsediyor.
Serhat200 koluna gayet yakışmış 42mm İnceleme ve güzel fotoğraflar eşiliğindeki kutu açılışı için teşekkürler, güzel günlerde zevkle kullanmanı dilerim. Sandwich kadran olması super Paneristi Türkiye gibi oldu forum