TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat ve Gelenek

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat ve Gelenek

Mesaj Clk » 16 Kas 2011, 21:58

2fast, Atatürk icin ölüm fermani yayinladigi gün demek istiyorsun herhalde !!!!!!!!!!!!

Cumhuriyet bayrami kutlatilmayan ve buna davar davar bakan öküz bir milletin layik oldugu budur... Tepe tepe kullanin :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj lange52 » 16 Kas 2011, 22:31

Bu millete kimse hakaret edemez clk,Siz Atatürk'ü hiç anlamamışsınız,konular da saat dışına çekilmesin istirham ederim
Kullanıcı avatarı
lange52

Mesaj bozok » 16 Kas 2011, 23:44

böyle bi çelişki olamaz milletimizin bi kaptan yemek yeme ve tokalaşmadan sonra öpüşmesini eleştirip küçük gören siz değilmiydiniz yoksa ben bi göz doktorunamı gitmeliyim??
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj lange52 » 16 Kas 2011, 23:51

Bence sen doktora git,yanlış uygulamaları çağın gereklerine göre düzeltelim dedim küçük görme nereden çıktı kendin uydurup bana ithaf etme
Kullanıcı avatarı
lange52

Mesaj bozok » 17 Kas 2011, 00:06

uzun süredir forumdayım neredeyse her konuyu okudum ben böyle bi üslup görmedim!!!
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj asymptote » 17 Kas 2011, 00:14

Siyaset konuşmayalım, her yerde konuşuluyor zaten, biz burada saatleri konuşalım beyler lütfen..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Clk » 17 Kas 2011, 00:20

Bozok, bu konunun uzamasi kimseye birsey kazandirmaz. Zaten bu ülke kaybedecegi kadar kaybetti. Bir ülkenin milli degerlerini politikaya alet eden; isin kötüsü bu yapilanlar ile gurur duyanlar ile tartismak kimseye hicbir sey getirmez.

Not: Asymptote, Cumhuriyet siyasi bir kavram degildir. Dolayisi ile 2fast'in mesaji üzerine yazmis oldugum mesajin siyaset ile hicbir ilgisi yoktur. Bir ülke milli degerleri ile vardir. Bu degerlere kim göz dikerse diksin düsmanimdir. Günün en güzel cümlesini yazarak bu konuyu kapatmak istiyorum "Biz bu topraklar altinda kefensiz yatanlarin torunuyuz. Kim ki milli degerlerimize göz koyar o zaman karsisina dikilmesini biliriz."
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 17 Kas 2011, 01:10

Avatarinda Ataturk resmi olan bir uye nasil Turk milleti dusmani oluyor anliyamadim ortalik karistirmayin.satir arasi yazilan ince espriler Arkasinda Ataturk fotografi olup onunde onu ve onun mirasini silmeye kalkisanlara gondermedir.Bu forumun saate ilgi duyan ve ayni zamanda ulkesine atasina sahip cikan insanlardan olusmasi ilginc gelmesin.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: korayyalnizlar, Majestic-12 [Bot] ve 190 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners