TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Timex T2K631 Hakkında Düşünceleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Timex T2K631 Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj tmac23 » 14 Kas 2011, 01:29

Resim

Ürün Özellikleri ;
Alarm Yok
Cam Mineral
Cinsiyet Bay
Çalışma Şekli Analog
Garanti Süresi 2 Yıl
Işık Var
Kadran Yuvarlak
Kasa Tipi Çelik Kasa
Kordon Deri Kordon
Krono Yok
Marka Timex
Su Geçirme Özelliği 100 Metre
Takvim Var

Fiyat 200 ile 250 TL arasında değişmektedir .

Bu saati Çok beğeniyorum arkadaşlar almayı düşünüyorum fakat sorduğum tüm saatçiler bu saat hakkında Timex de marka mı filan gibi kötü fikir beyan ettiler . Bende bir de size sorayım dedim . Bu konuda Ne düşünüyorsunuz . Bu saate en fazla kaç lira verilir ? İyi veya kötü düşünceleriniz benim için önemlidir . Şimdiden Teşekkür ederim :))
En son tmac23 tarafından 14 Kas 2011, 01:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
tmac23

Re: Timex T2K631 Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj drk » 14 Kas 2011, 01:33

:? 200 lira çok bu saate ama beğendiyseniz neden olmasın? ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj tmac23 » 14 Kas 2011, 01:36

Drk yazdı::? 200 lira çok bu saate ama beğendiyseniz neden olmasın? ;)

Teşekkür ederim :) peki Timex markası hakkında ve bu saat hakkında bilgilerinizi düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ?
Kullanıcı avatarı
tmac23

Mesaj bozok » 14 Kas 2011, 01:51

timex markası hakkında çok bişey söyleyemem ama bu fiyatlara seiko chronograph lar olduğunu düşünürsek parasını haketmiyo diyebilirim ;)
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj drk » 14 Kas 2011, 01:54

Benim açımdan herhangi özel bir yanı yok, dediğim gibi çok beğendiyseniz alın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj tmac23 » 14 Kas 2011, 02:17

bozok yazdı:timex markası hakkında çok bişey söyleyemem ama bu fiyatlara seiko chronograph lar olduğunu düşünürsek parasını haketmiyo diyebilirim ;)

Tek hoşuma giden saat modeli ve markası bu . Bilmiyorum belki özellikler yönünden dediğiniz doğrudur ama bu saat beni kendine çekiyor . Ama şunu sormak istiyorum bu saat ne kadar kaliteli veya kullanışlı ?
Kullanıcı avatarı
tmac23

Mesaj bozok » 14 Kas 2011, 02:28

tmac23 yazdı:
bozok yazdı:timex markası hakkında çok bişey söyleyemem ama bu fiyatlara seiko chronograph lar olduğunu düşünürsek parasını haketmiyo diyebilirim ;)

Tek hoşuma giden saat modeli ve markası bu . Bilmiyorum belki özellikler yönünden dediğiniz doğrudur ama bu saat beni kendine çekiyor . Ama şunu sormak istiyorum bu saat ne kadar kaliteli veya kullanışlı ?

kalitesini üstadlar daha iyi bilir fakat kullanışlıdan kastınız nedir?
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj tmac23 » 14 Kas 2011, 02:30

bozok yazdı:
tmac23 yazdı:

kalitesini üstadlar daha iyi bilir fakat kullanışlıdan kastınız nedir?

Yani demek istediğim aldığım zaman uzun süre kullanabilir miyim markaya yabancı olduğum için sormak durumunda kalıyorum kusura bakmayın ...
Kullanıcı avatarı
tmac23

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: DirtyOldMan ve 173 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners