TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Mustafa Kemal Atat羹rk / Sayg覺yla An覺yoruz

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Re: Mustafa Kemal ATATRK

Mesaj Wwtr » 10 Kas 2011, 12:14

Atam,ruhun ad olsun. Seni her g羹n olduu gibi bug羹n de sevgi ve sayg覺 ile an覺yoruz.
Kullan覺c覺 avatar覺
Wwtr

Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02

Mesaj cenk » 10 Kas 2011, 13:29

ruhun ad olsun atam,izindeyiz
Kullan覺c覺 avatar覺
cenk

Kay覺t: 27 ub 2010, 21:14

Mesaj Archimed » 10 Kas 2011, 15:27

Atat羹rk sadece idealist, baar覺l覺 bir asker ve sonras覺nda s覺f覺rdan bir devlet kuram siyasi lider deildi. Hayat覺n覺n b羹y羹k k覺sm覺n覺 cephede ve askeri erkan i癟inde ge癟irmi olmas覺na ramen g羹n羹m羹z iadam覺, politikac覺lar覺na, beyaz yakal覺lara, k覺saca toplumdaki herkese 繹rnek olacak hayat tecr羹besi, vizyona sahipti. Bu yazd覺覺m eyler pek 癟ok zeki ve 癟al覺kan insanda var olabilecek 繹zelliklerdir.

B羹t羹n bu meziyetlerin yan覺 s覺ra sanki hayat覺 boyunca salon ortamlar覺nda yaam覺 birisi gibi ince zevk ve beenileri olduunu her ge癟en g羹n daha fazla idrak ediyorum.

Deniz ve denizcilie olan sevgisini Savarona ve Florya deniz k繹k羹nce 癟ekilen resimlerden anlayabiliyoruz. Kat覺ld覺覺 sosyal etkinliklerdeki yemek yerken, dans ederken 癟ekilen resimlerindeki karizma ve ince gustoyu g羹n羹m羹z politikac覺lar覺nda g繹rmek ne m羹mk羹n? Yine Atam覺z'覺n PP marka saaatiyle ilgili bir yaz覺y覺 bu forumda g繹rd羹羹m羹 hat覺rl覺yorum... Avusturya ve Almanya'da g繹rd羹羹 kapl覺calar覺 yurdumuzda ilk kurduran kii de Atam覺z'd覺r. Atat羹rk sadece sanayiye dayal覺 bir b羹y羹me ve yine sadece ordunun g羹c羹ne dayal覺 d覺 politika izlememitir. Yapt覺覺 devrimlerin yan覺 s覺ra son derece 覺k giyinmesi, spor ve denize tutkusu, T羹rk mutfa覺 ve musikisine sevdas覺, dil ve tarih kurumu kurdurarak medeniyete katk覺s覺 ile sadece bize deil, gelecekteki nesillere de 繹rnek olmutur.

Son olarak Atat羹rk'羹n insana sayg覺s覺 ve insan sevgisini hat覺rlatmak istiyorum.. Keke Atam覺z'覺 kendi vatanda覺ndan korkan ve y羹zlerce koruma ile dolaan politikac覺lar da 繹rnek alsayd覺..
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj drk » 10 Kas 2011, 19:28

Her zamankinden daha b羹y羹k bir hasretle an覺yoruz...
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj espinosa » 10 Kas 2011, 20:06

M. Kemal ATATRK = T羹rkiye Cumhuriyeti

Atat羹rk, en b羹y羹k eseri olan devletimiz varl覺覺n覺 korunduu s羹rece bizim i癟in ya覺yor olacakt覺r. Onun i癟in bizlere d羹en en b羹y羹k g繹rev bu miras覺 her eyimizle korumak, g繹zetmek ve yaatmakt覺r. Ruhun ad olsun b羹y羹k 繹nder.
Kullan覺c覺 avatar覺
espinosa

Kay覺t: 03 Eki 2010, 21:04

Mesaj Thevenin » 11 Kas 2011, 09:32

herojd11 yazd覺:Bildiim kadar覺yla Japonya'da d羹zenlenen 15.D羹nya Kad覺nlar Voleybol ampiyonas覺nda Kad覺n Milli Tak覺m覺m覺z tam 10 Kas覺m 09:05'te ma癟 s覺ras覺nda mola alarak bir anma t繹reninde bulunmular fakat herhangi bir video ya da g繹rseline 癟ok aramama ramen ulaamam覺t覺m.

Hatirlattigin icin tesekkurler herojd, 10.11.2003 T羹rkiye - 襤talya D羹nya Kupas覺 maci. TVF arsivi 2005'te kesilmis, haber bile yok, nasil yer almadigini hala anlamadim. TSI 08.00'deki mac TRT 1'den de naklen yayinlanmis, tam 09.05'teki molanin kaydi da olmali. Ayni kupadan in'in neredeyse tum mac videolari mevcut.

Buldugum gazete haberlerinde macin haberi var; ama iclerinden sadece birkacinda bu anma yer bulmus.

:arrow: 襤te Ata'n覺n k覺zlar覺 / Milliyet 11.11.2003
:arrow: Alk覺lar sultanlara / Hurriyet 12.11.2003

Resim

Resim

165x131 boyutlarinda bir fotograf. Baskidaki de muhtemelen ayni boyutlarda. Erisimi olan varsa yanilmak ve yanlis cikmak isterim.
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj herofb » 11 Kas 2011, 10:21

Dier arkadalar yanl覺 anlamas覺n diye isim vermemitim ama bu arat覺rmay覺 senden bekliyordum , 癟ok teekk羹rler Thevenin , bu kadar 繹zel bir konunun yer almamas覺 maalesef utan癟 verici
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Frax » 11 Kas 2011, 12:53

襤nternetsizlik nedeniyle konuya ge癟 kat覺l覺yorum, huzur i癟inde yat Atam...
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

ncekiSonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners