Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
buTa » 10 Kas 2011, 00:24
Site yöneticilerimizden cevap bekliyoruz.

Yukarıdaki resimden anladığım kadarıyla bu saat yöneticilerimizden birinde var sanırım. Bizleri kullanım bilgisinden ve resimlerinden mahrum bırakmasınlar.
-

buTa
-
Bond » 10 Kas 2011, 00:49
Çok güzel bir model

Çok beğenmemiz sebebi ile TSF Special Edition modeli için baz aldığımız tasarım zaten. Maalesef bu ürün tükendi 333 adet üretilmişti, zaman zaman ikinci el olarak yabancı saat forumlarında satışa konabiliyor. 1-2 tane görmüştüm. Bu modeli 44 mm kasada imal etmeleri bildiğim kadarı ile seri üretim olarak tekrar mümkün değil. Limitli üretim olduğu için tekrar ikinci set olarak 47 mm versiyonda çıkacağını sanmıyorum. İkinci el yakalanırsa alınması en mantıklı seçenek sanırım. Bu arada normal fiyatından daha yüksek gidebiliyor ikinci elleri

Edit: Linkleri Thevenin yüklemiş zaten

-

Bond
- Administrator
-
-
buTa » 10 Kas 2011, 00:59
Thevenin ve Bond teşekkür ederim. İncelemeleri daha önce farketmemişim . Saat kolda da oldukça güzel durmakta ve beklediğim gibi büyük. 44 mm çap mükemmel olurmuş. Bu vesileyle Clk ve Burak1978 'e saatlerini güle güle kullanma temennisinde bulunmak isterim. Bond , belki sorum saçma gelebilir, bu saatin 44 mm çaplısını özel üretme şansımız var mıdır ? Varsa bunun bize tahmini maliyeti ne kadar olabilir ?
-

buTa
-
-

buTa
-
Bond » 10 Kas 2011, 01:12
Dediğim gibi böyle bir şey yapacaklarını zannetmiyorum. 44 kasa için bir sürü kadran ve alt sandwich disk yapılması lazım. 1-2 saat için özel kadran ve alt disk üretmenin maliyeti çok yüksek olur. Ayrıca forum saati olarak adetli bile istense özel üretim bir saatin aynısını üretmezler. Limited Edition olduğu için 333 adedi alanlara saygısızlık olur.
-

Bond
- Administrator
-
-
buTa » 10 Kas 2011, 01:15
Anlıyorum.

N'apalım, bu modele benzer bir saat üretmelerini bekliycez artık . (Özellikle beyaz kadran istediğim için bu modele takıldım ) Teşekkürler Bond
-

buTa
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: DirtyOldMan, Google [Bot] ve 162 misafir