TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart Nav.B-Uhr Limited Silver Edition Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart Nav.B-Uhr Limited Silver Edition Bilgi

Mesaj buTa » 10 Kas 2011, 00:24

Site yöneticilerimizden cevap bekliyoruz. :) Yukarıdaki resimden anladığım kadarıyla bu saat yöneticilerimizden birinde var sanırım. Bizleri kullanım bilgisinden ve resimlerinden mahrum bırakmasınlar.
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj SeRxx » 10 Kas 2011, 00:30

007-etkileyci
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Thevenin » 10 Kas 2011, 00:38

Kolay gelsin beyler aranizda halletmisiniz, Gunter reyiz agladi :D

evidence yazdı:Site yöneticilerimizden cevap bekliyoruz. :) Yukarıdaki resimden anladığım kadarıyla bu saat yöneticilerimizden birinde var sanırım. Bizleri kullanım bilgisinden ve resimlerinden mahrum bırakmasınlar.

Saatin iki incelemesi var forumda, en ustteki foto da Clk'nin :D

:arrow: Fırından Yeni Çıktı - Steinhart Nav. B-Uhr Silver Limited Ed

:arrow: Steinhart Nav. B-Uhr Silver Limited Edition
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Bond » 10 Kas 2011, 00:49

Çok güzel bir model :thumbup: Çok beğenmemiz sebebi ile TSF Special Edition modeli için baz aldığımız tasarım zaten. Maalesef bu ürün tükendi 333 adet üretilmişti, zaman zaman ikinci el olarak yabancı saat forumlarında satışa konabiliyor. 1-2 tane görmüştüm. Bu modeli 44 mm kasada imal etmeleri bildiğim kadarı ile seri üretim olarak tekrar mümkün değil. Limitli üretim olduğu için tekrar ikinci set olarak 47 mm versiyonda çıkacağını sanmıyorum. İkinci el yakalanırsa alınması en mantıklı seçenek sanırım. Bu arada normal fiyatından daha yüksek gidebiliyor ikinci elleri ;)

Edit: Linkleri Thevenin yüklemiş zaten :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj buTa » 10 Kas 2011, 00:59

Thevenin ve Bond teşekkür ederim. İncelemeleri daha önce farketmemişim . Saat kolda da oldukça güzel durmakta ve beklediğim gibi büyük. 44 mm çap mükemmel olurmuş. Bu vesileyle Clk ve Burak1978 'e saatlerini güle güle kullanma temennisinde bulunmak isterim. Bond , belki sorum saçma gelebilir, bu saatin 44 mm çaplısını özel üretme şansımız var mıdır ? Varsa bunun bize tahmini maliyeti ne kadar olabilir ?
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj buTa » 10 Kas 2011, 01:02

Özel üretme şansımız derken biz üretmiycez de, Steinhart'a sipariş vericez :) ;)
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Bond » 10 Kas 2011, 01:12

Dediğim gibi böyle bir şey yapacaklarını zannetmiyorum. 44 kasa için bir sürü kadran ve alt sandwich disk yapılması lazım. 1-2 saat için özel kadran ve alt disk üretmenin maliyeti çok yüksek olur. Ayrıca forum saati olarak adetli bile istense özel üretim bir saatin aynısını üretmezler. Limited Edition olduğu için 333 adedi alanlara saygısızlık olur.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj buTa » 10 Kas 2011, 01:15

Anlıyorum. :( N'apalım, bu modele benzer bir saat üretmelerini bekliycez artık . (Özellikle beyaz kadran istediğim için bu modele takıldım ) Teşekkürler Bond
Kullanıcı avatarı
buTa

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: DirtyOldMan, Google [Bot] ve 162 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners