TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL'ye Kadar Siyah Saat Tavsiyesi ve ODM Unerring Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 600 TL'ye Kadar Siyah Saat Tavsiyesi ve ODM Unerring Yor

Mesaj funkydrama » 02 Kas 2011, 02:54

evet emre08'de aynısı söyledi vazgeçtim saatten :? :( Şimdi swiss military'nin linkteki saatini ucuza bulmaya çalışıyorum :lol:

http://bit.ly/uYCUnx
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Mesaj Frax » 02 Kas 2011, 09:32

evidence' in aldığı fiyat gayet makul, 500-600 yerine 200 lira vererek O.D.M. alabilirsiniz. Siyah saat hevesiniz geçtiğinde daha güzel bir marka-model saat alırsınız şimdilik paranız cebinizde kalır, zaten siyah kasa rengine sahip bir saat büyük ihtimalle moda markalarının üretimi olacaktır bu bütçe ile, bence hiç gereği yok 600 TL vermeye :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj funkydrama » 02 Kas 2011, 12:53

Benim istediğim odm 320 Lira.Peşinde belki 270 liraya filan indirebilirler.Çok kararsız kaldım bu konuda.Dediğiniz gibi bütçeme uygun çok iyi ürünler yok.Ya da beğendiğim ürün diyelim.Dün link paylaştım Swiss Military marka bir saat bu saati de pek önermiyorsunuz sanırım ODM al dediğinize göre.Linki tekrar paylaşayım;

http://bit.ly/uYCUnx

Bugün Nacar saatin bir modelini denedim. 45mm çapı fakat güzel durdu kolumda.Kendisinin resmi yok ama aynısının kasa içi beyaz olanı var.

http://bit.ly/uWKJpt (link konyalısaatin sitesini açıyor.uzun olunca sorun oluyor sanırım o yüzden kısaltarak ekledim.)

Kendi sitesinden saatin özellikleri;

Kronograf Ouartz makine, takvim, 1/10 saniye göstergesi, 12 saat kronograf sayici, takometrik skala, mineral kristal cam, komple çelik kasa, vidali arka kapak, kasaya entekre hakiki deri band, çift kilitli katlanir kelebek toka 5 atm. Su basincina dayanikli, kasa çapi 45mm.

Fiyatı 500lira olarak konuştuk.Çok olumsuz bir yanıt gelmez ise bu saati alıcam arkadaşlar. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Mesaj funkydrama » 19 Kas 2011, 04:17

Arkadaşlar başka saat bulamadım son mesajımı tekrarlıyorum cevap verirseniz bi hafta içinde alıcam saati.

45mm çapı fakat güzel durdu kolumda.Kendisinin resmi yok ama aynısının kasa içi beyaz olanı var.

http://bit.ly/uWKJpt (link konyalısaatin sitesini açıyor.uzun olunca sorun oluyor sanırım o yüzden kısaltarak ekledim.)

Kendi sitesinden saatin özellikleri;

Kronograf Ouartz makine, takvim, 1/10 saniye göstergesi, 12 saat kronograf sayici, takometrik skala, mineral kristal cam, komple çelik kasa, vidali arka kapak, kasaya entekre hakiki deri band, çift kilitli katlanir kelebek toka 5 atm. Su basincina dayanikli, kasa çapi 45mm.
mekanizması japonmuş ama tam bilgilerini öğrenemedim.Fiyatı 500lira olarak konuştuk.
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Mesaj drk » 19 Kas 2011, 04:21

Almayın, seiko kronograflara bakın mutlaka. Adresleri "url" kodu içine alırsanız sorun olmaz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Re: 0-400 TL Arası Siyah Saat Tavsiyesi ve ODM Unerring Yoru

Mesaj Kaans » 23 Kas 2011, 18:48

emre08 yazdı: Gumruge takilirsa 150 $ gibi bi fiyati olmasi lazim. Bunun yaninda %20 de gumruk odeyerek saati alabilirsin. Eskiden bayramlar yaklasirken limiti yukari cekiyolardi hala oyleyse gumruksuz alma sansin da var.

Geçen gün watches88 sitesinden aldığım Orientim bana 159.-USD + 25.- USD = 189.- USD'ye mal oldu ama arkadaşlar teslim alırken herhangi bir gümrük bedeli ödememiş... Sanırım biraz şansa kalıyor durum...
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Re: 0-400 TL Arası Siyah Saat Tavsiyesi ve ODM Unerring Yoru

Mesaj Kaans » 23 Kas 2011, 18:58

emre08 yazdı:

3. tavsiyem yine bi Citizen olacak. Kod numarasi CA0011-06E. Eco Drive serisinden, IWC Ingenieur'u andiran bi saat diyebilirim :)

Resim

bu saatinizi http://www.miiguru.com/320-citizen/1348-citizen-ca0011-06e.html sitesinde 507.- TL'ye buldum... havale ile 490.- TL küsür... hala ilgileniyorsanız...
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners