TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Saat Danışma / 2000 - 3000 TL Bütçe

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Oris Saat Danışma / 2000 - 3000 TL Bütçe

Mesaj buTa » 30 Eki 2011, 23:32

Değerli forum üyeleri merhaba, bu foruma üye olalı 1,5- 2 ay oldu ve üye olduğum güne (8 Eylül) lanet edicem nerdeyse :) , bu süre içerisinde Oris marka bir saat aldım ,ancak tamam demiştim artık kendimi tatmin ettiğimi sanmıştım . Evet yanılmışım , forumdan arkadaşların da dediği gibi 2., 3. saatlere bile bakmaya başladım. Oris'i Pırlant mağazasından almıştım, ve kampanya olarak 2. üründe kullanmak üzere elime bir miktar hediye çeki geçmişti ve ben bu çeki deri kayış ya da ucuz bir saat almak için kullanacaktım .2 bir saat bakmaya başladım bu aralar ve bütçe olmamasına rağmen :roll: Aslında kafamda Tag Heuer Aquaracer 500 m vardı, kolumda da çok iyi durmuştu, hafta sonu mağazaları gezerken yine Pırlant mağazasına uğradım, oradaki arkadaşlar bu çekle uygun fiyatlı Oris almamı tavsiye ettiler. :x ve benim de aklıma yatmıyor değil (tabi uygun fiyat derken otomatik ve Oris marka saat için uygun ) Şu an kararsızım ve kararsızlığım konusunda sizden yardım istiyorum. Ne yapayım ? Çek yaklaşık 500 TL değerinde . Bunu saatle mi değerlendireyim, yoksa uzun aylar bekleyip kendime Tag ya da Longines mi alayım? Ancak maddi olarak şu sıralar sıkıntıdayım ,tag ve benzerlerini almak beni zorlar. Oris için de kafam da bazı modeller var, sizlerle onları da paylaşacağım
Kullanıcı avatarı
buTa

Re: Oris Saat Danışma (2000-3000 TL bütçe)

Mesaj drk » 30 Eki 2011, 23:37

Ben olsam maddi açıdan uygun olana kadar bekler ve bir basamak üste çıkardım :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Oris Saat Danışma / 2000 - 3000 TL Bütçe

Mesaj herofb » 30 Eki 2011, 23:51

2 Oris sahibi fan'i olarak rahatlikla soyleyebilirimki bir ınsanda 50 tane oris olması tatmin edici olmuyor ve her zaman üst bir marka arzulamıyor bu yüzden cekin kısıtlı suresi yoksa bekleyip bir üst saate geçmekte fayda var
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Thevenin » 31 Eki 2011, 00:06

evidence yazdı:Değerli forum üyeleri merhaba, bu foruma üye olalı 1,5- 2 ay oldu ve üye olduğum güne (8 Eylül) lanet edicem nerdeyse :)

Yine bir ' I love TSF ' vak'asi beyler :D

Ben de nacizane sakin olmayi tavsiye ederim, saat almadiginizda ne yapiyorduysaniz o ise donmek mantikli olabilir. :D 'Kesmezse' saatlerin tozu alinir, cikarilir yeniden dizilir, ileri alinir yine kurulur, fotograflari cekilir, takilir, iki kola birden takilir, yetmez cocuklara da takilir, ara sira da boyle basliklar acilip nabiz yoklanir. :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj buTa » 31 Eki 2011, 00:22

Drk, herojd11 ve Thevenin cevaplarınız için teşekkür ederim. Çekin süresi yıl sonuna kadarmış. Pırlant ta Oris 'in üzeri segmentte alınabilecek bir tek Ball marka saat var. Bu 500 Tl yi ya öylesine değerlendiricez ya da uygun saat alıp, uzun bir süre sonra bir üste çıkıcaz. Şu modeller aklımda; İlk saatin mekanizması nasıldır ? Biraz fiyat yukarıda tabi ,sizce değer mi?

Resim

http://www.e-pirlant.com/?urun-1114-Oris-Artelier-Skeleton.html

Resim

http://www.e-pirlant.com/?urun-3267-Oris-BC3-Advanced--Day-Date.html

Kafamda beyaz kadran , deri kayış var. Ağırlıklı klasik olmakla birlikte günlükte kullanabileceğim bir saat arıyorum.

Resim

http://www.e-pirlant.com/?urun-3264-Oris-BC3-Advanced--Day-Date.html
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Archezia » 31 Eki 2011, 00:34

Evidence herkes dur demiş ama zerre taktığın yok bakıyorum :lol: Pirlant o çekle sana saat aldırıyor benden söylemesi. Mükemmel bir satış stratejisi örneği (: Bence de sakin ol Thevenin'in önerdiklerini yap parayı bulunca da Aquaracer'a dayarsın ;)
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj SeRxx » 31 Eki 2011, 00:40

Oris saatlere bu forum sayesinde ilgi duymaya başladım ve bence insanın mutlaka bir Oris saati olmalı diye bakmaya başladım olaya. Aquracer 500m hastasıyım ben.
Oris saatiniz var 500 TL'ik çekiniz de var bekleyip aquaracer almanız daha uygun olur gibi. Sıkı bir Oris kullanıcısı olan Herojd'un bu cümlesine katılıyorum..
herojd11 yazdı:2 cekin kısıtlı suresi yoksa bekleyip bir üst saate geçmekte fayda var
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj buTa » 31 Eki 2011, 00:50

Archezia ve Serxx teşekkürler. Peki bu 500 TL lık çek ne olacak, heba olup gidebilir de . üstelik çek yıl sonuna kadar geçerli. Pırlant mağazalarında da maalesef Tag,Longines gibi markalar yok. Bir tek alabilecek kapasitede Ball markası var ancak bende bu markaya ısınamadım. Çek karşılığında deri kayış alınabilir, bunun fiyatıda 200 TL. Geriye 300 TL kalacak :?: :? Ama onun yerine BC3 alınıp ki liste fiyatı yaklaşık 2700 TL .%20 indirimle 2100 lere geliyor, 500 de çek düşersek 1500-1600 gibi. Değer mi? Ya da ? :?
Kullanıcı avatarı
buTa

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners