TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Citizen Chronograph WR100 CA0011-06E

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Citizen Chronograph WR100 CA0011-06E

Mesaj funkydrama » 26 Eki 2011, 13:01

Arkadaşlar daha önce saat tavsiyesi başlığıyla bir konu açmıştım orda bana emre08 bu saati önerdi fakat hiç bir yerde bulamıyorum saati.Kodunu söylediğimde kodunun yanlış olduğunu Türkiye'ye geldiğinde saatlere farklı bir kod verildiğini söylüyorlar. Bir kaç internet sitesinde buldum ama kolumda nasıl durucağını görmeden almak istemiyorum.Çünkü yurt dışından getirticekler ve geri iade bile kabul etmiyorlar.Saati gören duyan varsa bana yardımcı olmasını rica ediyorum.Satılıyor olması bile önemli değil görüp deneyebildikten sonra internetten alabilirim saati.Başlık açmamdaki sebep daha fazla kişinin görmesiydi umarım kalabalık yapmamışımdır.

http://citizenwatch.com/COA/English/detail.asp?Country=COA&Language=English&ModelNumber=CA0011-06E

Resim
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Re: Citizen Chronograph WR100 CA0011-06E

Mesaj Emre » 26 Eki 2011, 16:57

Selam funkydrama,

Citizen'in saatlerinin kasa yapilari genellikle birbirine benziyor. Bu saatin bi benzerini (kasa boyutu, chronograph vs.) saatcide deneyip internetten de siparis vermen en mantikli cozum olacaktir bence.

Linki guncellemek adina : http://citizenwatch.com/COA/English/detail.asp?Country=COA&Language=English&ModelNumber=CA0011-06E
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj funkydrama » 27 Eki 2011, 23:34

haklısın belki ama bileğim baya ince benim çoğu saat farklı duruyo.ebatı aynı olmasına rağmen yapısına bağlı olarak.

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Emporio-Armani/02/UrunDetay/Emporio-Armani-AR5904

bu saati istiyordum 1000liraydı şimdi baya düşmüş.fikrin nedir acaba?
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Mesaj Frax » 27 Eki 2011, 23:54

Bu saatin hakkı bile değil henüz. Almamanızı öneririm. 455 Liraya İsviçre yapımı çok sayıda saat bulunabilir.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj SeRxx » 28 Eki 2011, 00:49

Funkydrama citizenler türkiyede ör: CA0011-06E koduyla değilde cat035,can056... gibi kodlarla satılmakta saat&saat'te o yüzden senin bu saatin kodu yanlış diyordur.Bu linkten yardım al belki işe yararhttp://www.citizen-europe.com/contact/enquiry1.asp?lang=TK
Konuyu ilk açtığında da baya siteye bakmıştım ama bu saate rastlayamadım.. çok iyi bir saat gibi duruyor ama bu saatin kasası 45mm bileğin çok inceyse kötü durabilir hatta durur.
Son olarak ya Emre'nin dediği gibi bu saatin ölçülerine uygun başka bir kronometreli saat deneyeceksin ya da yeni başlıkta fiyat aralığı vereceksin nasıl bir saat istediğini yazacaksın ona göre öneriler gelecek. Ben Armani'nin AR0669 modelini denemiştim benim de bileğim ince baya iyi durmuştu fiyatta 400 ün altına iniyordu herhalde. Ama Frax'ın dediğini de unutmamak gerek çok iyi alternatifler var :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj funkydrama » 28 Eki 2011, 01:00

arkadaşlar sohbete burdan devam edersek daha iyi olur bence.Yeterince kalabalık etmiyim istedim kusura bakmayın.Orda da bir saat paylaştım onun hakkındaki görüşlerinizide alabilirsem memnun olurum

viewtopic.php?f=62&t=6641&p=84199#p84199
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Mesaj insatiable » 29 Eki 2011, 01:33

kısa bir inceleme, en azından kolunuzda nasıl duracagı hakkında bilgi verebilir: http://www.youtube.com/watch?v=J_QpdZvksv4
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 170 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners