TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL'ye Kadar Siyah Saat Tavsiyesi ve ODM Unerring Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 0-400 TL Arası Siyah Saat Tavsiyesi ve ODM Unerring Yoru

Mesaj Emre » 14 Eki 2011, 16:21

funkydrama yazdı:bana citizen CA0011-06E 'nin kodu yanlış denildi.Türkiye'deki kodları farklı oluyormuş.Araştırdım ama bulamadım bileniniz var mı acaba?

Yahu bu adamlar ciddi ciddi saat satmaya calisiyo di mi? Verdikleri cevabi yanlis okumuyorum yani :) Google'a kod numarasini yazip saati bulup ordan yola cikamiyolar yani. Bu kadar acizler mi ya 80'lerdeki esnaflar gibi davranmalarina gerek yok ama.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj funkydrama » 14 Eki 2011, 16:47

bizzat cep telefonumdan internete girip saatin kendisini ve kodunu gösterdim buna karşılık cevapları hmm bilmiyorum ki oldu :lol:
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Mesaj Clk » 14 Eki 2011, 18:14

emre08 yazdı:
funkydrama yazdı:bana citizen CA0011-06E 'nin kodu yanlış denildi.Türkiye'deki kodları farklı oluyormuş.Araştırdım ama bulamadım bileniniz var mı acaba?

Yahu bu adamlar ciddi ciddi saat satmaya calisiyo di mi? Verdikleri cevabi yanlis okumuyorum yani :) Google'a kod numarasini yazip saati bulup ordan yola cikamiyolar yani. Bu kadar acizler mi ya 80'lerdeki esnaflar gibi davranmalarina gerek yok ama.

Bu mesaji okudugumda benim de düsündügüm buydu. Ama sürekli Piranhalik yapmayayim diye bu sefer birsey yazmamistim.

Hay mesajin ile bin yasa Emre :D

:thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Emre » 14 Eki 2011, 19:16

Tesekkurler Clk. Kaliteli is yapmalari icin minimum 5000 euro'luk saat satmalari gerek sanirim. Cok ilginc geldi bana.

Benzer bi durum Ankamall'de Ugur Saat'te basima gelmisti. Omega icin kayis bakmak istemistim. Yani oyle ilgincti ki, adam sanki satmak istemezcesine tuhaf tuhaf tavirlara giriyor, katalogu cikarmasi gerek, 2 saniye dusunup degisik tavirlarla katalog'u getirmeye gidiyor. Katalog'dan bakiyor, fiyat ogrenmek gerekince merkezi aramam lazim diyor. Ustune ustluk Omega kayislarinda kesinlikle ve kesinlikle 1 TL bile indirim yapamayacagini soyluyor. Enteresan isler bunlar :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj funkydrama » 21 Eki 2011, 10:27

arkadaşlar citizen'i hala bulamadım :lol: kod isteyip duruyorlar benden.Bilen kimse yok mu nerde satıldığını ya da kodunu filan.Ya da yeni konu açsam daha mı iyi olur daha çok kişinin görmesi açısından?? En azından bu saati aklıma sokup beni sokak sokak gezdiren @emre08 in yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Mesaj drk » 21 Eki 2011, 16:15

Saatin kodu belli, şekli şemali belli, daha ne gerekiyor acaba bu saatin varlığını kanıtlamak için?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj alpagoz » 22 Eki 2011, 08:12

emre08 yazdı:Tesekkurler Clk. Kaliteli is yapmalari icin minimum 5000 euro'luk saat satmalari gerek sanirim. Cok ilginc geldi bana.

Benzer bi durum Ankamall'de Ugur Saat'te basima gelmisti. Omega icin kayis bakmak istemistim. Yani oyle ilgincti ki, adam sanki satmak istemezcesine tuhaf tuhaf tavirlara giriyor, katalogu cikarmasi gerek, 2 saniye dusunup degisik tavirlarla katalog'u getirmeye gidiyor. Katalog'dan bakiyor, fiyat ogrenmek gerekince merkezi aramam lazim diyor. Ustune ustluk Omega kayislarinda kesinlikle ve kesinlikle 1 TL bile indirim yapamayacagini soyluyor. Enteresan isler bunlar :)

sanırım tipine, giyimine filan baktı kendince düşündü bunun saat almaya niyeti yok sadece bakıyor alacak olsada benden almaz filan mı dedi acaba :)
Kullanıcı avatarı
alpagoz

Mesaj funkydrama » 27 Eki 2011, 23:45

Arkadaşlar bu arada fiyat limiti 600'e kadar çıktı. Başlığı değiştiremedim yeni önerileriniz varsa alabilirim citizenden umudumu kestim.

http://www.jacques-lemans.com/site2010/ ... hwert=1675

bu saati buldum.forumda bu marka için iyi bahsediliyor.Kayışı pek hoşuma gitmedi ama o da değişir sanıyorum?? Allah aşkına bana bi saat aldırın artık delircem :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
funkydrama

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 172 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners