Konu dışı kısmında daldan dala her yere girmemize güvenerek ben de bu kısımda başıma gelen ve tepemi attıran bir olayı paylaşmak istiyorum.
Bir süredir alışveriş yapmadığım Lacoste'dan geçen yaz siparişle getirttiğim polo, 40 derecede yıkanabilir ifadesine rağmen 30 derecede yıkandığı halde lacivert olan yakası ağardı. İncelemeye gönderdiğim ürünün bana geri gönderiminde yer alan sonuç ifadesi ise oldukça komik: "Yıkamadan kaynaklanan kullanıcı hatası"
Şimbi ben tişörtü inceleyeni ve bu sonucu yazanı ne yapayım? Bu kadar ahmakça bir ifade olabilir mi, ki ben zaten iade ederken yıkama sonucunda deformasyon yazdırmışım, inceleyen arkadaş aynısını çevirip bana geri göndermiş. Sakin bir üslupla kabul etmediğimi belirtip 2. kere gönderdim -zaten bu git-gel işlemi 1 ayı geçiyor-, sonucun değişmeyeceğine inanarak da müşteri hizmetlerini arayıp ayrıntılı rapor istediğimi belirttim. Çok ilginç bir olay, 2. kez yıkamada bozulan bir ürün olayı ilk kez başıma geliyor. Sanırım sonumuz mahkemeye varacak. Zira bu konuda tamamen takıntılı biriyim. "Tüketici hakları" ile ilgili daha önce deneyimi olanların fikirlerini mutlaka bekliyorum.
Teşekkürler.