TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Lacoste Müşteri Hizmetleri

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Lacoste Müşteri Hizmetleri

Mesaj Frax » 25 Eki 2011, 17:22

Konu dışı kısmında daldan dala her yere girmemize güvenerek ben de bu kısımda başıma gelen ve tepemi attıran bir olayı paylaşmak istiyorum.

Bir süredir alışveriş yapmadığım Lacoste'dan geçen yaz siparişle getirttiğim polo, 40 derecede yıkanabilir ifadesine rağmen 30 derecede yıkandığı halde lacivert olan yakası ağardı. İncelemeye gönderdiğim ürünün bana geri gönderiminde yer alan sonuç ifadesi ise oldukça komik: "Yıkamadan kaynaklanan kullanıcı hatası"

Şimbi ben tişörtü inceleyeni ve bu sonucu yazanı ne yapayım? Bu kadar ahmakça bir ifade olabilir mi, ki ben zaten iade ederken yıkama sonucunda deformasyon yazdırmışım, inceleyen arkadaş aynısını çevirip bana geri göndermiş. Sakin bir üslupla kabul etmediğimi belirtip 2. kere gönderdim -zaten bu git-gel işlemi 1 ayı geçiyor-, sonucun değişmeyeceğine inanarak da müşteri hizmetlerini arayıp ayrıntılı rapor istediğimi belirttim. Çok ilginç bir olay, 2. kez yıkamada bozulan bir ürün olayı ilk kez başıma geliyor. Sanırım sonumuz mahkemeye varacak. Zira bu konuda tamamen takıntılı biriyim. "Tüketici hakları" ile ilgili daha önce deneyimi olanların fikirlerini mutlaka bekliyorum.

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Lacoste Müşteri Hizmetleri

Mesaj SeRxx » 25 Eki 2011, 18:42

2 yıl önce lacoste mavi polo kısa kollu tişörtüm'ün alt kısmı genişlemişti mağaza aracılığıyla incelemeye gönderdim kabul edilmedi daraltalım dediler bende mecbur kabul ettim. Aynı tişört kısa bir süre sonra soldu ve tekrar gönderdim basit bir mektupla kullanıcı hatası dediler dayanamadım aradım baya tartıştık. Bende sikayetvar.com'a şikayette bulundum ve tekrar gönderdim. sikayetvar.com'da müşteri temsilcisiyle biraz sert yazıştım. Sonra lacoste'den '' müşteri memnuniyeti için değişim kabul edilmiştir.'' diye bir cevap geldi bana. Gidip değişik bir renk aldım bende. Baya uğraştırdılar.. Tüketici haklarıyla da deneyimim var sana tavsiyem son çare tüketici haklarına şikayette bulun onlar harbiden bu sorunu çözüyorlar.. Başka markanın montunda sorun yaşamıştım kabul etmediler tüketici haklarına başvurdum fatura bedeli kadar çek aldım. Ama en az 1 ay seni bekletiyorlar. Tüketici hakları kaymakamlıkta oluyor 5 lira falan pul bedeli var dilekçeni ve ürünün faturasını veriyorsun. 1 ay sonra sonuçlanıyor. Dilekçede öğrenci olduğunu falan belirt ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Acc » 25 Eki 2011, 19:49

Benim geçen kış aldığım bütün lacoste (özellikle pamuklu olanlar ) uzun kollu klasik T-shirt lerim yıkamadan sonra küçüldü ya da ağzı burnu yamuldu.(serxx te olduğu gibi alt kısımları genişledi) Yaklaşık 7-8 tanesini birden incelemeye gönderdim ve 1 hafta sonra aradılar gelip yenilerini alabileceğimi söylediler. Hem de faturasız.... Gerçi burda satıcının gönderirken yazdığı notunda etkisi olabiliyor...
Kullanıcı avatarı
Acc

Mesaj msturan » 25 Eki 2011, 19:57

Pek kavgalı, sıkıntılı dönemlere girmemiş olsam da ben de başıma gelen olayı aktarayım madem..

Pierre Cardin'den aldığım Woolmark triko 4-5 yıkamadan sonra resmen 3-4 beden küçüldü. XL aldığım kazak artık S boyutundaydı. Ürünün 30 derecede yıkanması gerektiğini görmediğim ve 45 derecede yıkadığımı farketmemiş olduğumdan değişim kararının geleceğinden son derece emin bir şekilde yolladım ama sonuç negatifti :( Hatanın bende olduğunu sonraları anladığımdan pek üstüne de gitmedim açıkçası, olan çok sevdiğim trikoma oldu :(
Ha bunun konuyla alakası nedir?
Yıkama sıcaklığına dikkat ederek doğru yapmışsın Frax ve tüketici haklarına uzanan yolda haklı çıkıp paranı alacağına inanıyorum :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Frax » 25 Eki 2011, 20:37

Görevli arkadaş gönderirken "2. yıkama sonucu yakada deformasyon" yazmış yani açıklama vb. bir şey yazmamış, zaten açıklamaya gerek de yok ben test bile yaptıklarına inanmıyorum. Bu yüzden testin sonucuna bakacağım dediğimde ekrandan sadece yıkamadan kaynaklanan kullanıcı hatası gibi basit bir ifade vardı. Takip edeceğim bakalım ne olacak sonucu. Tecrübelerini aktaran arkadaşlara teşekkürler :thumbup:

msturan;
ben birçok kıyafetimi "tek" atarım makineye kısa programda 30 derecede. Ütülerken de etiketine bakıp kaç derece yazıyorsa ütüyü oraya getiririm, sevdiğim kıyafetlerimi kimseye yıkatıp ütületmem bu konuda gerçekten kılım. :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj msturan » 25 Eki 2011, 20:45

Aslında olay kıl olma değil işte Frax, en mantıklısını yapıyorsun :thumbup: Ama bendeki sorun şu ki, koca Sabancı'nın yurdundaki makineler en soğuk 45 derecede yıkama yapabiliyor.. Manuel değil, oluşturulmuş en soğuk program 45 derece. Durum bu olunca elde yıkama seçeneği kalıyor tek ki bu yapacağım iş değil :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj asymptote » 25 Eki 2011, 22:08

msturan yazdı:Ama bendeki sorun şu ki, koca Sabancı'nın yurdundaki makineler en soğuk 45 derecede yıkama yapabiliyor.. Manuel değil, oluşturulmuş en soğuk program 45 derece.

Sabancı hijyene önem veriyor demek ki :)
msturan yazdı:Durum bu olunca elde yıkama seçeneği kalıyor tek ki bu yapacağım iş değil :D

Frax ütü yapıyor sen neden çamaşır yıkamıyorsun? Öğrenciliğin hakkını ver eccük :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 25 Eki 2011, 22:15

Hangi şehirin sabancı yurdu msturan :lol:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners