Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Clk » 25 Eki 2011, 17:27
There is nothing to think about it !!! Go for it....

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
herofb » 25 Eki 2011, 18:50
bencede son derece başarılı bir seri , forumda incelemesi var , faydalanabilirsiniz.
-

herofb
-
msturan » 25 Eki 2011, 19:59
İlla işi gücü bıraktırıp Oris aldıracaksınız

Benim de şu Carlos Coste'lere içim kaynıyor.
Edit: İmla
En son
msturan tarafından 26 Eki 2011, 08:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
-

msturan
-
cet1905 » 26 Eki 2011, 09:51
Oris Maldives Diver da gerçekten çok şık ve kaliteli görünüyor.Renk mavi yerine siyah olsaydı daha da düşünebilirdim.Benim referansını verdiğim seride ellerinde tek kaldığı için ciddi bir indirim aldım.Fakat saati vitrinden çıkarırken döner bezelin üst kısmını hafifçe sürtmüşler.O da benim midemi bulandırdı.Fakat polisajla çok rahat çözebileceklerini söylediler.Yaptırıp tekrar arayacaklar.Bir de saat daha önce Oris bayiisi olan bir saatçide ..yani Tevfik Aydın yada Pırlant da değil.Bu nedenler garanti konusunda sıkıntı çekermiyim diye de düşünüyorum.Fakat second diver date düşünürken şimdi Carlos Coste limited edition a terfi durumundayım..Açıkçası karar da zorlanıyorum.
-

cet1905
-
cet1905 » 26 Eki 2011, 17:11
Bugün net kararımı vererek Sirkeci Tevfik Aydın saatçisinden Oris Second Date small drive saatimi satın aldım.Limited edition niyetim bir anda tekrar değişti ve bu saati satın aldım.Silikon kayışlı olarak aldığım saatimle şu an bakışıyoruz:)) Metal kayışın siparişini de verdim yaklaşık 165 scf karşılığında 1 ay içinde getirecekler.Saat gerçekten çok şık.47 mm lik saat kolda hiç de abartılı durmuyor.Özellikle saniye kadranının saat 10 yönünde olması ve siyah dalgalı zemin üzerindeki turuncu noktalar müthiş duruyor.Fotoğrafları çektim fakat sanırım yarın paylaşabileceğim kutu açılışını..Zira maça gitmek üzere evden çıkıyorum..
-

cet1905
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 166 misafir