TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

International Time Keeper - Swiss Fake

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: International Time Keeper - Swiss Fake

Mesaj drk » 20 Eki 2011, 19:07

Trenton, bilgiler ve paylaşım için teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 20 Eki 2011, 19:25

trenton yazdı:sayın asymptote düzeltmeniz için teşekkür ederim fahat haddim olmayarak ben de bir düzeltme yapmak istiyorum "watlham" değil doğrusu "waltham" bir de büyük karakter de "i"nin yazılışı "I" olur tekrar özür dilerim.

Sayın trenton imzanızdaki ilgili yerleri kırmızıya boyayarak ben de bunu söylemek istedim zaten. Yanlış yada hatalı gördüğümüz yere dikkati çekiyoruz, doğrusunu yazarak düzeltme işini mesajın sahibine bırakıyoruz. ;) Siz de bunu yapmışsınız zaten. Ayrıca cep saatlerine olan düşkünlüğünüz ve bunu bizlerle paylaşmanız çok güzel, forumda renk kontrastı yaratıyor bence bu mesajlarınız.
Bu arada koleksiyona henüz kavuşmadınız sanırım, şafak kaç?
Saygılar.. 8-)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj trenton » 20 Eki 2011, 20:18

asymptote yazdı:
trenton yazdı:sayın asymptote düzeltmeniz için teşekkür ederim fahat haddim olmayarak ben de bir düzeltme yapmak istiyorum "watlham" değil doğrusu "waltham" bir de büyük karakter de "i"nin yazılışı "I" olur tekrar özür dilerim.

Sayın trenton imzanızdaki ilgili yerleri kırmızıya boyayarak ben de bunu söylemek istedim zaten. Yanlış yada hatalı gördüğümüz yere dikkati çekiyoruz, doğrusunu yazarak düzeltme işini mesajın sahibine bırakıyoruz. ;) Siz de bunu yapmışsınız zaten. Ayrıca cep saatlerine olan düşkünlüğünüz ve bunu bizlerle paylaşmanız çok güzel, forumda renk kontrastı yaratıyor bence bu mesajlarınız.
Bu arada koleksiyona henüz kavuşmadınız sanırım, şafak kaç?
Saygılar.. 8-)

Kusura bakmayın dikkat etmemiştim :) meğer ki yanlış bendeymiş :) haliyle askerde bir de rütbeli olunca dikkatte sürekli askerlerin üstüne kayıyor :) ben de siz yanlış yazdınız sandım kafa karışıklığıyla kendi hatamı göremedim :) kısmetse 24 kasımda bitiyor askerlik.
ben de aslında bu durumdan biraz şikayetçiyim benden başka cep saatlerine ilgi gösteren fazla üye yok gibi :) genelde kol saatleri çok rağbet görüyor sitede :) kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum bazen bu yüzden :P konu bir de amerikan saatleri olunca daha da yalnız kalıyorum isviçre yapımı saatler daha çok tutuluyor ve tanınıyor sitede amerikan saatlerine oranla... hani bazen diğer konulara bakıyorum onlarca mesaj ve yorum almış bir de kendi açtıklarıma bakıyorum bi yerden sonra tıkanıp kalıyor :) bakan çok ama yazan çok az :) pek ilgi çekmiyor diye düşünüyorum ama yine de bildiklerimi paylaşmak veya bilmediklerimi öğrenmek için yeni konular açıyorum :) hem sitenin amerikan saatleri için oldukça iyi bir arşivi olur diye düşünüyorum...
saygılarımla,
Ferhat
İrkilmez Ata çocuğu irkilmez:
Zapt edilmez, Atam, zapt edilmez
Biz varken senin hisarının burçları:
Bakışlarımız kılıç uçları,
Bekliyoruz devrimini biz.
Çökmeyeceğiz diz...
Kullanıcı avatarı
trenton

Mesaj 4n6 » 21 Eki 2011, 09:44

Ben yazmasam da sürekli takipteyim Trenton merak etme. Şimdilik yığınak yapmakla meşgulüm. Hebdomas'lar, Verge Fusee Prior'lar, Billodes'ler, Cezveci'ler, Amerikanlar seni bekliyor. Teskereyi al gel beraber dağıtırız ortalığı. :lol:
Kullanıcı avatarı
4n6

Mesaj Thevenin » 21 Eki 2011, 15:03

4n6 yazdı:Ben yazmasam da sürekli takipteyim Trenton merak etme. Şimdilik yığınak yapmakla meşgulüm. Hebdomas'lar, Verge Fusee Prior'lar, Billodes'ler, Cezveci'ler, Amerikanlar seni bekliyor. Teskereyi al gel beraber dağıtırız ortalığı. :lol:

Yiginaktan ibretlik capsleri esirgemeyelim hocam :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj trenton » 22 Eki 2011, 06:09

hehehe:) sabırsızlıklar bekliyorum saatlerin fotoğraflarını :) şimdilik koleksiyonum amerikan gümüş kasalı saatlerin sayısını arttırma yolunda ilerliyor ama ingiliz fusee saatlere doğru her an kayabilir :) ama isviçre yapımı saatleri de dahil etmek istemiyorum belli bir noktaya odaklanmak hem daha kolay hem de daha az masrafı oluyor :) ama ebayda bir süredir gayet uygun fiyata hebdomaslar görüyorum ve kronometreler :)
İrkilmez Ata çocuğu irkilmez:
Zapt edilmez, Atam, zapt edilmez
Biz varken senin hisarının burçları:
Bakışlarımız kılıç uçları,
Bekliyoruz devrimini biz.
Çökmeyeceğiz diz...
Kullanıcı avatarı
trenton

Önceki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners