TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İki Kadranlı Yani İki Mekanizmalı Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İki Kadranlı Yani İki Mekanizmalı Saat Tavsiyesi

Mesaj Esteban » 19 Eki 2011, 23:30

degerlı Drk dostum sız dusuncelerıme tercuman olmusunuz :D
ıste anlatmak ıstedıgım saat bunlardı.. welder mıs demekkı.. cevremde welder satan magazalar var ınsallah bu modellerden bırıne uygun fıyatıyla denk gelırım..dıesel ewet hos modellerı var ancak dayanıklılık konusu suphelı galıba? sonucta scuba saat lazım deıl ancak kolumdan pekte cıkarmayacagım bır saatı hem yuzerken hem dagda bayırda hemde guncelde rahat kullanmayı ısterım.. hernekadar resımdekı Nautıca ya bayılsamda her kıyafette kullanamam.ama sıızn son tavsıyenız welder ler cok daha kullanıslı gorunuyor.. yarın mutlaka gıdıp bulmam bırde canlısını gormem lazım..eyvallah saolasın..

sn Drk dostum sıze bunları yazdım sızde guzel bır marka onerdınız bende sevındım ancak daha ılk arama sayfasında saat&saat fırmasında gordum ancak bu ozellıktekı saatlerın enucuzu 1600den baslıyor 2500e kadar cıkıyor buda benım butcemı epey astı..

40yılın basında bıseye heveslendık oda kursagımızda kaldı walla :? anlasılan 1000lıranın altında bıseyler bulucez..
Kullanıcı avatarı
Esteban

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 170 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners