Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
Ben acil şehir dışına çıktım dün sabah , öğleden sonra 15:30 gibi haliç köprüsünden geçip döndüm ve havanın durumunu görünce buranın tadı olmaz dedim . Tadıda olmamış anlaşılan
Hava durumu sebebi ile gösteri planlanan şekilde olmadı maalesef. Speedy'nin açıklamasına göre Jet Team programının sadece yüzde 20-30'u gibi bir uçuş yapmış. Bu duruma sebep hava durumu dışında izinler, anlaşma vb gibi başka faktörlerin olduğu açık ama genede kısa bir uçuşta yapılmış olması iyi oldu. Rahmi Koç müzesindeki özel davet ve hazırlık genel anlamda oldukça başarılı idi.
Tarih daha farklı olabilirdi elbette ama bu derece yüksek maliyetli bir organizasyonu Türkiye'de yapma cesaretini gösteren Tektaş ve Breitling Türkiye'ye teşekkürler ve tebrikler. Markayı tüketiciye hatırlatmak adına istenilen amaca ulaşıldığını düşünüyorum. Hatırladığım kadarı ile maliyet anlamında bu sektörde bundan daha büyük bir organizasyon olmadı henüz ülkemizde. Bu tarz aktiviteler ülkemiz saatçiliğinin gelişmesi adına önemli. Sonraki organizasyon için Breitling Angels'ı bekliyoruz
Bizde Ankara'dan davete gittik, hem TSF'den arkadaşlarımızı gördük hemde güzel vakit geçirdik. Bu vesile ile birkaç işi hallettik. Bireysel olarak bu güne kadar bir çoğumuz çeşitli markaların bu tarz davet ve organizasyonlarında bulunduk fakat Breitling Türkiye'nin bizleri TSF olarak bu tarz bir davete çağırması bizler adına beklediğimiz yönde memnuniyet verici bir gelişme. Diğer bir ilginç nokta olarak otoparkta bu kadar Bentley'İ Londrada bile bir arada görmediğimi özellikle belirtmek isterim. Ek olarak Bretling pop years mini sergisindeki modeller oldukça güzeldi.
Super. Hava guzel olsaymis muhtesem olacakmis ama borclari olsun Bu arada davetiyemle istanbul'a kadar geldim ama organizasyona katilip istanbul'daki arkadaslarla tanismak da bana kismet olmadi.
Bu arada nisantasindaki bi cok dukkanda bu organizasyonun posterleri asiliydi.