Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
-

drk
-
nickynick » 23 Eyl 2011, 17:19
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
-

nickynick
-
Clk » 23 Eyl 2011, 19:22
Bir efsane nasil maymun edilir... Sinemalarda

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
drk » 23 Eyl 2011, 23:04
Hakikaten, ne gerek varmış böyle bir değişikliğe?
-

drk
-
drk » 17 Eki 2011, 15:50
Bugün ilk defa iki modeli de(siyah ve beyaz kadran) deneme şansım oldu. Eğer alıyor siyahı seçerdim ama beyaz da fazlasıyla güzel. Siyah olanda kollardaki phantom effectin kadranla tam uyumlu olmadığını okumuştum birkaç yerde ama beni rahatsız eden bir fark yoktu. Hatta bu özellik çok hoşuma gitti.
42mm kasa için tek söyleyebileceğim kusursuz olduğu. Daha önce birkaç defa supercase'i beğenmediğimi dile getirmiştim ama bu kasa tek kelimeyle harika. Bilezik, bir rolex klasiği olarak kalın başlayıp, uçlara doğru inceliyor ancak çok sağlam ve kaliteli hissettiriyor. Luminova, çok güçlü ve masmavi parlıyor. GMT kolu için turuncu renge geri dönmeleri çok hoş olmuş. Büyük indeksler ve kollar çok uyumlu.
Kısaca saati çok beğendim ancak bir submariner yada gmt-master kadar dikkat çekici değil(bu benim için artı bir özellik). Uzun süredir hayalimde olan başka bir saati almaya çabaladığımdan şimdilik explorer 2 planını rafa kaldırıyorum. Almayı düşünenlere ve özellikle spor bir rolex modeli arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
-

drk
-
herofb » 17 Eki 2011, 18:39
bentley continental'in tipini beğenmemem artık 35 bin TL'ye rahatlıkla bulunabilen ve bayıldığım E46 coupe'den değersiz olduğu anlamına gelmez
-

herofb
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium ve 138 misafir