TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Explorer II 216570 Siyah & Beyaz Tercihiniz?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hangi Kadranı Tercih Edersiniz?

Siyah
22
28%
Beyaz
46
58%
Farketmez
3
4%
Ne siyah ne beyaz, saatte iş yok!
9
11%

Toplam oy : 80

Re: Rolex Explorer II 216570 Siyah & Beyaz Tercihiniz?

Mesaj drk » 23 Eyl 2011, 01:19

Explorer 2'nin ilk ve son hali.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj nickynick » 23 Eyl 2011, 17:19

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Clk » 23 Eyl 2011, 19:22

Bir efsane nasil maymun edilir... Sinemalarda :(
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj drk » 23 Eyl 2011, 23:04

Hakikaten, ne gerek varmış böyle bir değişikliğe?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj drk » 17 Eki 2011, 15:50

Bugün ilk defa iki modeli de(siyah ve beyaz kadran) deneme şansım oldu. Eğer alıyor siyahı seçerdim ama beyaz da fazlasıyla güzel. Siyah olanda kollardaki phantom effectin kadranla tam uyumlu olmadığını okumuştum birkaç yerde ama beni rahatsız eden bir fark yoktu. Hatta bu özellik çok hoşuma gitti.

42mm kasa için tek söyleyebileceğim kusursuz olduğu. Daha önce birkaç defa supercase'i beğenmediğimi dile getirmiştim ama bu kasa tek kelimeyle harika. Bilezik, bir rolex klasiği olarak kalın başlayıp, uçlara doğru inceliyor ancak çok sağlam ve kaliteli hissettiriyor. Luminova, çok güçlü ve masmavi parlıyor. GMT kolu için turuncu renge geri dönmeleri çok hoş olmuş. Büyük indeksler ve kollar çok uyumlu.

Kısaca saati çok beğendim ancak bir submariner yada gmt-master kadar dikkat çekici değil(bu benim için artı bir özellik). Uzun süredir hayalimde olan başka bir saati almaya çabaladığımdan şimdilik explorer 2 planını rafa kaldırıyorum. Almayı düşünenlere ve özellikle spor bir rolex modeli arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Roccomen » 17 Eki 2011, 16:04

Saatler hakkında çok bir bilgim yok fakat görünüş itibariyle saati hiç beğenmedim.Ayrıca gördüğüm kadarıyla saat internet 16.000tl gibi bir fiyata satılıyor.2000TL ye bundan çok daha güzel gözüken saatler mevcut.Sadece markası var yoksa saatin görünüşü güzel değil :)
Kullanıcı avatarı
Roccomen

Mesaj Frax » 17 Eki 2011, 18:25

Roccomen yazdı:Saatler hakkında çok bir bilgim yok fakat görünüş itibariyle saati hiç beğenmedim.Ayrıca gördüğüm kadarıyla saat internet 16.000tl gibi bir fiyata satılıyor.2000TL ye bundan çok daha güzel gözüken saatler mevcut.Sadece markası var yoksa saatin görünüşü güzel değil :)

300 liraya Tommy Hilfiger lar da oldukça güzel olabilir. Bakış açısı. Fiyat sadece tasarımla ilgili değil bunu unutmamak lazım. :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 17 Eki 2011, 18:39

bentley continental'in tipini beğenmemem artık 35 bin TL'ye rahatlıkla bulunabilen ve bayıldığım E46 coupe'den değersiz olduğu anlamına gelmez
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium ve 138 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners