TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2500TL Bütçe İçin Öneriler / Tissot ve M.Lacroix

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2500TL Bütçe İçin Öneriler / Tissot ve M.Lacroix

Mesaj asymptote » 14 Eki 2011, 22:09

Frax o başlığı daha önce görmüştüm, bir ton şikayet var hepsini okumadım tabi :) Benim önerim biraz daha farklı. Saat satış mağazalarını isimleriyle her biri ayrı bir konu başlığı olacak şekilde bir bölümde toplamak ve bu şekilde örneğin A satış mağazası hakkında bilgi almak ve varsa müşteri deneyimi okumak isteyen kişinin ilgili linke tıklayarak bu bilgiye hızlıca erişmesini sağlamak. Bu şekilde mağaza isimleri ayrı ayrı yer alacağından belki ilgili mağazalar üzerinde de tesiri olur :) Her gün saat danışmaya gelen çok sayıda kişi oluyor, TSF nin etkisi gelecekte daha da artacak kuşkusuz.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj canmertcan » 14 Eki 2011, 22:15

Frax yazdı:Fiyatlarda hiç indirim yapmamaları çok ilginç. Kanyon olduğu için mi acaba, hani indirim olursa ucuz izlenimi verir oranın hitap ettiği kesime aykırı olur diye mi böyle bir şey var :D

Herojd'dan Pırlant'a bir telefon çakmasını ve gerekeni yapmasını bekliyoruz :D

Bana fiyatlar yüksek geldi, özellikle Oris Williams F1 Team Chronograph için çok istenmiş sanki. Gerçi Frank da uçtu ama...

Valla öyle.Aynen dediğim gibi söyledi.Bu bizim elimizde olan bisey değil biz saatin barkotunu okutuyorz sistemden istediginz secenege gore indirim oluyor taksit seceneklerine göre. Öyle birsey varsa valla cok iyi olur Herojd bekliyorum hamlelerinizi :) Ancak kanyon oldugu için değil bir kaç magazasını daha telefonla aradım aynı fiyatı veriyorlar.zaten kanyonda ki görevlide bu sadece bizde değil butun yerlerimzde bu fiyatlardır dedi. Ve sunu da ekliyim.bu oris markasını biz getiriyoruz ve bizim dısımızda pek satan yoktur.yani tekel iz biz demeye getirdi yani fiyatı onlar belirliyor. yapcak bisey yok gibi... Neler önerirsiniz bu adımdan sonra??

Drk yazdı:İşaretlediğim yerlerden dolayı en iyisi bu saatçilere bir daha hiç girmemek. Aferin, devam etsinler böyle, bakalım nereye kadar...

kesinlikle öyle.Hatta benim ilgili olduğumu görünce, '' çok güzel kahvem var alırmısınız '' dedi görevli :) :) :) ben tesekkur ederek nazikce istemediğimi belirttim :) :)

Bu arada istediğim modeli deneme fırsatım olmadı ancak getiririz dediler.antalyada varmıs bi tek demelerine göre. şimdi kolumda begenmezsem almak zorunda hissedermiyim kendimi diye düşünüyorum :)
Kullanıcı avatarı
canmertcan

Mesaj sedir » 14 Eki 2011, 22:43

canmertcan yazdı:... Neler önerirsiniz bu adımdan sonra??...

Tag iyidir :D

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=32261&product=TAG-Heuer-WAP1112.BA0831
Bundan ucuza da vardır eminim.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj SeRxx » 14 Eki 2011, 22:53

sedir yazdı:

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=32261&product=TAG-Heuer-WAP1112.BA0831

kesinlikle :super: :champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj herofb » 14 Eki 2011, 23:03

Model kesin olarak belirlensin ve son fiyatlar alınsın , bizimde bir sözümüz olur :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Frax » 15 Eki 2011, 02:39

Siz boşverin Kanyonu, Pırlantı, Orisi :)

herojd11 yazdı:Model kesin olarak belirlensin ve son fiyatlar alınsın , bizimde bir sözümüz olur :)

Herojd el atar gerekeni yapar demiştim değil mi :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj canmertcan » 15 Eki 2011, 10:02

sedir yazdı:

Tag iyi biliyorum ancak.bana göstediğiniz model hoşuma gitmedi.Yani tag olucak diye beğenmediğim model bir saat takmak istemem. Tag da begendiğim bir saat vardı ancak fiyatı 8000 TL :D o da bizi aşar :D
herojd11 yazdı:Model kesin olarak belirlensin ve son fiyatlar alınsın , bizimde bir sözümüz olur :)

İşte budur :) :) :) Bugun çıkıcam şöyle bir gezicem nerde ne var fiyat alıcam.Ancak kararımı % 90 verdim, Oris marka alacağım. umarım güzel bişeyler yaparız :)
Frax yazdı:Siz boşverin Kanyonu, Pırlantı, Orisi :)

Herojd el atar gerekeni yapar demiştim değil mi :D

evet demiştin :D bravo sözün çıktı :)
Kullanıcı avatarı
canmertcan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium ve 149 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners