TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2500TL Bütçe İçin Öneriler / Tissot ve M.Lacroix

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

2500TL Bütçe İçin Öneriler / Tissot ve M.Lacroix

Mesaj canmertcan » 13 Eki 2011, 11:09

Merhabalar. Daha önce hiç marka bir saat kullanmadım. Saatçilerin önünden geçerken sadece öyle bi bakıyordum ancak bende takıntı olacak derecede bir saat arzusuna dönüşmedi hiç bir zaman.Ancak artık orta seviye bir saat almamın zamanı geldi diye düşünüyorum...Bu hususta forumda biraz araştırma yaptım taabi ancak bu araştırmamın yeterli düzeyde olmadığını itiraf etmek isterim. Bu konuyu açmamın sebebi de kendime uygun gördüğüm saatler içinden bir saatin m a r k a foni sitesinde indirime girmiş olması ve 19 saat sonra (suan itibariyle) bu kapmayanın bitmesi durumudur...
Bu iş için 2500 tl ayırdım. tabii nakit değil...istediğim saat modeli çelik bilezikli ve yuvarlak kasa olmalı.otomatik veya knetic veya pilli arasında pek kararsızm. Bunun dışında vereceğim modelleri görünce ne tarz istediğimi anlayacaksınız zaten... çok uzattım farkındayım :) hemen modelleri veriyorum :)

Tissot T0244271105100 _______ m a r k a foni de 2300tl de 1472 tl ye düşmüş.Bu kampanya yüzünden aceleciyim... ama daha iyi saatler de olabilir 2500tl lik...

Maurice Lacroix MI1098-SS042-130 ____________ alısverıssaatı 'nde 2418tl (bu markayı ilk defa bu sitede duydum.iyi deniyor ? )

Maurice Lacroix MI1098-SS042-330 ____________ saatpoıt 'te 2800 tl ( cok kasmam lazım almak icin )

Tissot T014.427.11.051.00 ___________________saatpınt 'te 1846 tl

Tissot T41.1.387.51 _________________________saatpınt 'te 2769 tl (biraz kastırır )
ve en çok hoşuma giden;

BU1771 BURBERRY____________________________2200tl civarı

başka önerilere de açığım şimdiden çok teşekkürler herkese:)
Kullanıcı avatarı
canmertcan

Re: 2500 tl ye orta sınıf en iyi saat tavsiyesi

Mesaj sedir » 13 Eki 2011, 11:27

Burberry için bir şey söyleyemem, diğer saatlerin kalitelerini iyi olarak biliyorum.
Yine bildiğim bir şey de şu ki, bu sorunun cevabının 16 saatte çıkması zor.
Ayrıca bahsettiğin indirimi ben de gördüm, emin olmamakla birlikte saatçilerden benzer indirimlerin zaten alınabileceğini tahmin ediyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj herofb » 13 Eki 2011, 11:29

merhaba, öncelikle hoşgeldiniz

markafoni'deki fiyatlar genellikle bayii'den pazarlıkla rahatlıkla alınabilecek rakamlar oluyor yani kısaca liste fiyatını şişir üzerinden büyük indirim yap gibi bu yüzden bence kalan 18 saatte bir saatçiye uğrayıp pazarlığınızı yapınız , hatta bazıları telefonda bile fiyat verebiliyor

bahsettiğiniz saatler için bence burberry'yi elemelisiniz fiyatını hakettiğini düşünmüyorum

Maurice Lacroix'in bu modelleri pilli bu yüzden bence rahatlıkla bu bütçe ile kaliteli otomatik saat alabilirsiniz ( tabi ilgileniyorsanız)

özetle ben elde 2500 TL nakit ve hatta daha düşük bütçe ile klasik bir otomatik Oris alınabilir diyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj 2fast4u » 13 Eki 2011, 11:32

oris :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj SeRxx » 13 Eki 2011, 11:34

Verdiğiniz modellerde en uygun ; ilk yazdığınız Tissot T0244271105100..
Maurice Lacroix modelleri pilli o parayı vermeye gerek yok( bana göre)
2500 limitiniz varsa ve gerçekten kaliteli bir şey istiyorsanız

Longines Hydroconquest L3.642.4.96.6 link: http://www.neistesenvar.com/urun/longines-l36424966.aspx önerebilirim(dışarıda iyi bir pazarlıkla daha iyi bir fiyata alınabilir belki).
Herojd arkadaşın dediği gibi e-pırlant 'ın sitesinden limit az bir şey arttırılarak Oris de alınabilir..
iyi alışverişler..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj apesen » 13 Eki 2011, 13:22

bence de Oris, BC3 Sportsman Day Date kullanıyorum, bütçenizin altında bir saat ama iyi bir seçenek olarak önerebilirim, 2500 TL'ye kadar BC3 serisinde bir çok model var, saatin rahatlığı ve görseli konusunda tam puan verebilirim, öyle ki, saat şu an 3 gündür bizim hanımla beraber yurtdışında, vallahi hanımla beraber onu da özledim :)
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Re: 2500TL Bütçe İçin Öneriler / Tissot ve M.Lacroix

Mesaj Emre » 13 Eki 2011, 13:43

Merhaba,

Oncelikle sunu belirtmek lazim. Mesela soyle bi soru sorayim, "piyasada 30.000 tl'nin altina bulunmayan bi araba bu sitelerde 25.000 tl olsa o arabayi alir miydiniz?" ben almazdim. Arabada hic bi sorun olmasa da, hersey dort dortluk olsa da, cesaret edip almazdim. Saat isi de biraz boyle bi is. Global anlamda az cok fiyatlar belli. Turkiye fiyatlari da belli. Buradan alinan urunlerin garantisini kim temin ediyor? Bayi fiyatlarinin altina iniyorlarsa neden bu saatleri daha ucuza temin ediyolar? O yuzden ben burada muthis bi kampanya yakaladim demeden once biraz arastirma yapmanin cok faydasi olur.

Saat tavsiyemi ilerleyen saatlerde yapicam :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj canmertcan » 13 Eki 2011, 20:34

Herkese ilgisi için teşekkür ederim. Yorumlarak bakarsak burberry i eliyorum.diger saatler arasında haala arastırmalarımı surduruyorum... Ancak bu saatlerin arasına bir de ORİS markası katıyorum.bu mesajımı attıktan sonra pırlant ın sitesine bakacagım. Ancak bu otomatik pilli olayına kafam takıldı. Önerileriniz ne yönde olur pilli mi yoksa otomatik mi? Bu arada m a r k a foni den almaktan vazgectim.saatciden pazarlıkla hemen hemen aynı fıyatı bulabılecegım konusunda hemfikirim... o yuzden acele degıl yavas yavas karar alıp dogru sonuca ulasmak istiyorum forumunda katkılarıyla :) simdiden herkese cok tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
canmertcan

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners