TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio EQS-500C -1A1 Yorum ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio EQS-500C -1A1 Yorum ve Tavsiye

Mesaj mehmet1453 » 12 Eki 2011, 00:21

slm değerlı uzman saat ustatları başlıktakı saatı almayı duşunuyorum teknık tam bır bılgı bırıkımım yok sadecegorsel olarak anlamaya calışıyorum
neyse ustadlarım bu saatı bır mağazadan 400tl buldum fıat konusunda nedersınız yada bu fıat yada 500tl ye kadar onerebıleceüınız bır saat modelını tavsıye edersınız guneş enerjısı +takvım +guclu fosfor +tıtanyum kasa ve kordon +gun +vs bu ozellıkler olmalı tavsıyelerınız tecrubelerınız vede kullanıcı yorumlarınızı şımdıden beklerım
yardımcı olan butun ustatlarıma şımdıden saygı ve sevgılerımle
bu foruma yenı uye oldum bır kacgun takıp edıyordum ve şımdıde sız değerlı ustadlarım arasındayım :D :D

Resim
Kullanıcı avatarı
mehmet1453

Re: ALINIK CASIO EQS-500C -1A1

Mesaj mehmet1453 » 12 Eki 2011, 01:43

slm değerlı ustadlarım tavsıye vede yorumlarınız temennı eder saygılar dılıyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mehmet1453

Re: Casio EQS-500C -1A1 Yorum ve Tavsiye

Mesaj Emre » 12 Eki 2011, 03:23

Hosgeldiniz. Oncelikle begendiginiz saat guzel bi saat bence. 400 TL de uygun bi fiyat yalniz bu fiyata nerden buldunuz acaba? Sordugunuz yer Casio yetkili bayisi mi?

Aslinda sizin de isteklerinizle ortusen bi baslik hali hazirda mevcut. Buraya gonderdigim mesajda bir iki tane saat sizin kriterlerinize uyuyor sanki.

viewtopic.php?f=62&t=6641
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Frax » 12 Eki 2011, 09:20

Bayiden alınacaksa saat güzel olduğu için fiyatı uygun diyorum, çünkü internette daha yüksek. Bence içiniz rahat olsun şık bir saat :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj sedir » 12 Eki 2011, 13:18

Çok şık bir saat.
Fiyatı da güzel.
Sadece şu noktaya dikkat çekmek isterim. Casio'ların kauçuk bilezikleri çabuk yıpranabiliyor ve temini için biraz uğraşmanız ve iyi bir fiyat ödemeniz gerekiyor. Aynı bileziği kolayca bulamama sıkıntısı da olabiliyor. Bu nedenle aynı saatin -veya çok benzerinin- metal bileziklisini ya da bu saati peşinen bir adet yedek kauçuk bileziği ile almanızı öneririm.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj mehmet1453 » 13 Eki 2011, 00:23

emre08 yazdı:Hosgeldiniz. Oncelikle begendiginiz saat guzel bi saat bence. 400 TL de uygun bi fiyat yalniz bu fiyata nerden buldunuz acaba? Sordugunuz yer Casio yetkili bayisi mi?

Aslinda sizin de isteklerinizle ortusen bi baslik hali hazirda mevcut. Buraya gonderdigim mesajda bir iki tane saat sizin kriterlerinize uyuyor sanki.

viewtopic.php?f=62&t=6641

slm ustadım kusura bakma gunduzlerı calışıyorum ışden eve gece yanı bu saatlerde gelıyorum bu saatı şırın evlerde bır saatcıde sordum o anda yoktu ama yanımda bayısını aradı konuştuktan sonra bana enson 400tl olur dedı bende oan ıcın musaıt değıldım sonra bakarız dedım ve bana kartını verıp beklerız dedı casıonun yetkılı bayısı olduğunu soyledı fatura verebılırım dedı fazlada detaya ınmadım dedığın sıteye bakayım ama lakın ustadım ben sedece gorunuş değıl bılınclı bır alışverış yapmak ıstıyorum yanı ne aldığımı bılmelıyım şansa bırakmak ıstemıyorum umarım nedemek ıstedığımı anlamığsınızdır ustadım saygılar
Kullanıcı avatarı
mehmet1453

Mesaj drk » 13 Eki 2011, 00:34

Mehmet1453 hoşeldiniz :champ: Size casio edifice, seiko kronograf ve citizen modellerini öneririm. Uygun fiyata aldıktan sonra bu saatler oldukça mantıklı seçenekler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mehmet1453 » 13 Eki 2011, 00:36

Frax yazdı:Bayiden alınacaksa saat güzel olduğu için fiyatı uygun diyorum, çünkü internette daha yüksek. Bence içiniz rahat olsun şık bir saat :champ:

tşkler ustadım yonlendırıcı yorumun ıcın saygı ve selamlar :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mehmet1453

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, payday3d, YakupS7 ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners