TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris BC4 Cronograph Hakkında Fikirleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Oris BC4 Cronograph Hakkında Fikirleriniz

Mesaj sedir » 11 Eki 2011, 20:47

Ben tasarım olarak güzel, cüsse olarak iri buluyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj buTa » 12 Eki 2011, 00:37

Hepinize teşekkür ederim, fikirleriniz için. Herojd11 söylediğiniz saatlere baktım. Hem blue eagles ,hem de flight timer da kullanılan büyük tepe bana fazla kaba gibi geldi, evet spor kullanımı harika olur ama takım elbiseye gitmez gibi durdu (Bu arada flight timer serisinin chronolu modeli 1 ay önce pırlant mağazasında %50 indirim ile ,yaklaşık 3000-3500 TL civarında satılıyordu ama tepesi yüzünden almamıştım.) . Drk ; Longines Grand Vitesse Chrono serisine baktım, kolumda da denedim,fiyatıda 6500-7500 arası olduğu için değmez buldum. Clk ; dediğiniz gibi Carrera serisinden chronolu ,date serisi ile day-date serisine baktım ,kolumda denedim ve müthiş oldu. Ancak fiyatları 7000 ile 9000 arası. Son çıkan Carrera lardan Calibre 1887 çok çok hoşuma gitti ,ancak Türkiye'de henüz yok. [url]( http://www.prestigetime.com/item/Tag-He ... c6266.html[/url]) Prestijetime fiyatı 3588 $ ,Türkiye'ye yaklaşık 9000-10000 TL arası girer gibi. Bu fiyatlar düşünüldüğünde yukarıdaki BC4 Chrono pazarlıkla 4000-4500 olsa; siz BC4 mü alırdınız, yoksa Carrera nın 1887 calibre fiyatının 6000 TL civarına gelmesini hayal edip Tag Heuer 1887 Calibremi? Bu arada bütçem çok zorlarsam ancak 6000 lere çıkabilir. Yeni fikirlerinizi acilen bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj buTa » 12 Eki 2011, 00:42

Drk , hakikaten kafam karıştı. Yukarıdaki yazıdan anlaşılmıştır. Bu arada nasıl bir saat aradığımı aşağı-yukarı anladınız sanırım. Max. 6000 TL olan (zorlayarak) başka saat önerileriniz de olursa sevinirim... Tüm forum üyelerinden önerilere açığım.
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj drk » 12 Eki 2011, 01:01

Yakın zamanda tag 1887 Türkiye'de 6000tl olması imkansız ama kronograf şart değil derseniz daha ucuza tag heuer'de güzel seçenekler mevcut. Kare saat olur derseniz, monaco harikadır. Biraz daha sportif olursa aquaracer lara mutlaka bakın. Dediğim gibi kronograf şart değilse seçenek çok ama baktığınız modeller hep böyle sanırım bu durumda oris oldukça mantıklı bir seçenek.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Clk » 12 Eki 2011, 08:43

evidence, hangi sehirde oturuyorsun? Eger büyük sehirde oturuyorsan bir cok modeli bünyesinde barindiran bir saat bayiine gir 6000 TL'yi burada birakacagim bana uygun olan bütün saatleri cikartin de. Indirim oranini %30 gibi hesaplarsan 3500 Euro'luk saatlere kadar yolun var derim.

Her firsatta dile getirdigim gibi bana Breitling Montbrillant Datora'yi liste fiyati 4.600 Euro oldugu dönemde 2.900 Euro'ya birakmislardi Istanbul'da. Bence imkansiz diye birsey yoktur. Ara ve en iyisini bul derim ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj buTa » 12 Eki 2011, 15:59

Afyon da yaşıyorum , arada Antalya ve Ankara'ya sık gitsemde çok fazla mağazaya uğrama şansım yok. Peki Carrera modellerinde ornegin saat 8500 TL ise pazarlıkla ne kadar indirim alabilirim.
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj buTa » 12 Eki 2011, 16:07

Herojd11,Clk,Drk ve Sedir son olarak 4000-4500 TL olursa Bc4 modelini alayım mı yoksa ? :) Bu arada almışken arka kapak iskelet istiyorum tag aquaracer larda saatin arkası düz mü ,cam mı
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Clk » 12 Eki 2011, 16:56

Bu tarz saatlerde ülkem insani normal sartlarda %25 indirimi garanti hesapliyor ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 154 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners