TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL'ye Kadar Siyah Saat Tavsiyesi ve ODM Unerring Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 0-400 TL Arası Siyah Saat Tavsiyesi ve ODM Unerring Yoru

Mesaj funkydrama » 11 Eki 2011, 23:22

http://www.saatinadresi.com/Fossil-CH27 ... -urun.html

bu modeli beğendim ama bununda kayışı güzel değil.kayışı hoşuma gitmedi :lol: değiştirilebilir sanırım o ama nasıl bi kayış güzel durur onunla? Sürekli soru soruyorum ama umarım problem olmuyordur kusura bakmayın
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Mesaj drk » 11 Eki 2011, 23:26

Sanırım simsiyah bir saat arıyorsunuz, casio'nun edifice serisine baktınız mı?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj funkydrama » 11 Eki 2011, 23:47

evet baktım ama onda da dikkatimi çeken saatler pahalıydı :) tüm siyah model saatler aynı nerdeyse siyah kayış gri kasa içi siyah.zaten kullandığım saatte öyle olduğu için sıkıldım.Simsiyah arıyorum ama biraz değişik olsun istiyorum.

Resim

bu saati de beğendim ama dediğim gibi kayışını değiştirmem gerekicek
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Mesaj Emre » 12 Eki 2011, 02:52

Hazir siyah kadran tavsiye edilmisken, son gunlerde gorup hosuma giden siyah kadran-kasali saatleri ve internette sizin icin arastirdigim bi iki saati onereyim, hosunuza giden olur mu bilmiyorum. Fiyatlari kiyaslama sansim cok yok malesef cunku oyle bi internet sitemiz mevcut degil. O yuzden abd fiyatlariyla soyle bi baktim. Kolda nasi durduklarini gormeniz icin bikac wristshot veya kullanicilarin da cektigi fotograflardan bulmaya calistim.

---------------------------------

Oncelikle her saatseverin bi Casio G-Shock'u olmali diyorum cunku darbelere, isi degisimlerine dayanikli, oldukca kullanisli. Bunun yaninda tarz olarak da muthisler. Ilk adayim Casio GA100-1A1. Kasasi sizin olculeri biraz asiyor ama bu saatin amaci da bu. Gorunmek.

Resim

Resim

Resim

Ikinci adayim Citizen'in Eco-Drive serisinden BM7120-01E model kodlu bi golf saati. Anladim tamamen siyah istiyorsunuz lakin sunu da hatirlatmak istiyorum, simsiyah olan saatler resimlerde guzel gorunse de kullanisli degillerdir. Yukaridaki G-Shock gibi bi tool watch degilse, mesela geceleri okunurlugu inanilmaz derecede duser. Her kiyafetle giyemezsiniz cunku siyah ve grinin tonlarindaki veya desenli siyah kiyafetlere dahi bu saat agir gelir. Ha eger diyosaniz zaten 3-4 tane saatim var, bu da kremasi olacak, o zaman bisey diyemem. Bi "secenek" olarak guzel olabilir ama surekli kullanilacak bi saat icin mantikli degil.

Resim

Resim

3. tavsiyem yine bi Citizen olacak. Kod numarasi CA0011-06E. Eco Drive serisinden, IWC Ingenieur'u andiran bi saat diyebilirim :)

Resim

4. tavsiyem all-black bi Citizen. Takim elbiseyle gayet uyumlu fakat spor kullanima uygun degil. Ince ve zarif bi saat. Karanlikta nasi olacagi konusunda da bi fikir verir sanirim. Kod numarasi ar3015-53e.

Resim

Resim

5. ve son tavsiyem forumda incelemesinin de olmasi lazim, bi Seiko 5 Sports. Model kodu SNZG17J1. En cok tercih edilen Seiko'lardan birisi belki de.

Resim
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Thevenin » 12 Eki 2011, 04:00

Emre, Ilk tavsiye ile ilgili 'daha iyi bilen bir arkadas varsa o da bakabilir gerci'nin beyazini nasil tavsiye ettigini hatirlatayim, gulelim. :D :arrow: viewtopic.php?f=62&t=1841&start=75#p73950

Sonra da daha bakilmasi gereken bircok secenek arasindan Casio GW2500 onereyim.

ResimResim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj funkydrama » 12 Eki 2011, 10:49

gerçekten çok teşekkürler :thumbup: bu citizen CA0011-06E i gerçekten çok beğendim Türkiye'de hangi mağazada bulabilirim bu saati?

Bu arada g-shock'ın beyazı var bende. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
funkydrama

Mesaj Emre » 12 Eki 2011, 12:26

@Thevenin bambaskaydi o baslik :) Hatirlattigin super oldu. Herseye hazirlikli olmak lazim :?

@funkydrama, Citizen bayileriyle iletisime gecip ogrenebilirsin. Ikinci secenek de eBay'den satin alabilirsin. Gumruge takilirsa 150 $ gibi bi fiyati olmasi lazim. Bunun yaninda %20 de gumruk odeyerek saati alabilirsin. Eskiden bayramlar yaklasirken limiti yukari cekiyolardi hala oyleyse gumruksuz alma sansin da var.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj funkydrama » 12 Eki 2011, 13:07

anadolu yakasında nerede var citizen bayis acaba? saati koluma takmadan almak istemiyorum en azından bir kere denesem ebay'den alabilirm ama hiç denemeden yurtdışından saat almam. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
funkydrama

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners